Νίκησε άνετα τον Αιολικό και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου ο Λεβαδειακός

Λεβαδειακός

i

©Intime

Νίκησε άνετα τον Αιολικό και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου ο Λεβαδειακός

Κώστας Τσιακλής 17:26 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 08.11.2023

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-0 του Αιολικού και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Λεβαδειακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει του Αιολικού (3-0) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με ακόμα ένα παιχνίδι συνεχίστηκε ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον Αιολικό και με μια καθαρή νίκη με 3-0 προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Συμελίδη και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 42' με τον Κουιρουκίδη που χρειάστηκε δύο προσπάθειες να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Ντόκιτς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 81' ο Νικολιάς που διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και τον τελικό αποτέλεσμα. 

Όπως προαναφέραμε ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λαμία. Αν οι Βοιωτοί προκριθούν στους «16» τότε θα παίξουν με τη Νίκη Βόλου. Γνωστά είναι επίσης και τα υπόλοιπα ζευγαρώματα στις επόμενες φάσεις και στα προημιτελικά ο νικητής του ζευγαριού θα συγκρουστεί με αυτό της ΑΕΚ και του Άρη

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Βήχος, Κουιρουκίδης, Μεχία, Σωτηράκος, Λιάγας, Συμελίδης, Τσελεπίδης, Πολέτο, Νικολιάς

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ντόκιτς, Κολλάρας, Μακσιμένκο, Κεχαγιάς, Καρανίκας, Λέμανρέμπεν, Κάτσε, Ασάχμπαρ, Ζάκαριτς, Ενομό, Κόρντιτς.