Δεν σταματάει η... αρμάδα του Αλόνσο: «Τεσσάρα» της Λεβερκούζεν κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου

Δεν σταματάει η... αρμάδα του Αλόνσο: «Τεσσάρα» της Λεβερκούζεν κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:27 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 12.11.2023

Σε ένα ακόμα ματς ήταν απίθανη η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έκανε «πάρτι» κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (4-0). Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Αλόνσο παρέμεινε αήττητη για 11ο σερί ματς, φιγουράροντας στην κορυφή της Bunsedliga

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της η Μπάγερ Λεβερκούζεν πανηγύρισε τη νίκη, την οποία πήρε με πανηγυρικό τρόπο κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (4-0). Η ομάδα του Αλόνσο αρνήθηκε να ηττηθεί για 11ο σερί ματς και με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνει την κορυφή της Bundesliga.

Η πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς ήρθε μέσω VAR, αφού στο 16ο λεπτό αυτό εξέτασε παράβαση πέναλτι υπερ της γηπεδούχου, λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα. Τελικά γκολ ήρθε και ήρθε για την ομάδα του Αλόνσο, με τον Γκριμάλντο στο 23' να επιχειρεί ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 

Το «πάρτι» όμως έλαβε χώρα στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο γρασίδι. Το 2-0 έκανε στο 57' ο Κουσούνου, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε ο Τα, ο οποίος στο 73' πήρε ένα ριμπάουντ και έκανε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τέγια στο 83'. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA: 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: