Επεισόδια και ολιγόλεπτη διακοπή στο Ζανκτ Πάουλι - Ανόβερο

Επεισόδια και ολιγόλεπτη διακοπή στο Ζανκτ Πάουλι - Ανόβερο

Δημήτρης Χούπης 21:46 - 10.11.2023

Ολιγόλεπτη διακοπή υπήρξε στον αγώνα της Ζανκτ Πάουλι με το Ανόβερο, με τους οπαδούς της δεύτερης να έρχονται σε σύγκρουση με την αστυνομία.

Ο κακός χαμός έγινε σε αγώνα της Ζανκτ Πάουλι με το Ανόβερο για τη 13η αγωνιστική της Bundesliga 2. Πιο αναλυτικά το παιχνίδι ήταν στο 0-0 στο 80ο λεπτό, όταν διακόπηκε για πέντε λεπτά. Ο λόγος ήταν τα επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ των οπαδών του Ανόβερου με την αστυνομία. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Οι οργανωμένος οπαδοί του Ανόβερου πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να επενέβη και να ξεκινήσουν τα επεισόδια. Ο διαιτητής τότε διέκοψε το παιχνίδι για πέντε λεπτά και όταν η κατάσταση κάπως ηρέμησε, τότε ο «άρχοντας του αγώνα» συνέχισε το ματς. 

Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ της Μπάγερν για τον τραυματισμό του Νόιερ στο σκι - «Ο πιο σοβαρός τραυματισμός εδώ και δεκαετίες, διασώθηκε με ελικόπτερο»
BUNDESLIGA

15:04 - 08.11.2023

Συγκλονίζει το ντοκιμαντέρ της Μπάγερν για τον τραυματισμό του Νόιερ στο σκι - «Ο πιο σοβαρός τραυματισμός εδώ και δεκαετίες, διασώθηκε με ελικόπτερο»

Ο διεθνής Γερμανός γκολκίπερ Μάνουελ Νόιερ περιέγραψε την περιπέτεια με τον τραυματισμό του όταν έκανε σκι και το δύσκολο διάστημα της απουσίας του.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, με τη Ζανκτ Πάουλι να βρίσκεται στην κορυφή με 27 πόντους, τρεις περισσότερους από το Αμβούργο