Το Legends 2004 Youth Cup επιστρέφει στην Αττική, με την υποστήριξη του efood!

Το Legends 2004 Youth Cup επιστρέφει στην Αττική, με την υποστήριξη του efood!

Sportal newsroom 17:05 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 29.05.2024

Μετά από έναν χρόνο απουσίας και τρία χρόνια από την τελευταία παρουσία του στις ποδοσφαιρικές γειτονιές της Αττικής, το Legends 2004 Youth Cup επιστρέφει δυναμικά, με δύο δράσεις για τα παιδιά της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, σε συνεργασία με το efood.

Η αρχή για το LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition powered by efood θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου από το Δημοτικό Γήπεδο «Γεώργιος Κυριάκης» στην Άνοιξη, το οποίο θα φιλοξενήσει ποδοσφαιρικές Ακαδημίες από όλη τη ΒΑ Αττική, όπως τις επέλεξε ο Γενικός Συντονιστής της διοργάνωσης, Βασίλης Λάκης:

  • ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ
  • Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ
  • Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
  • Α.Σ. ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ
  • ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ
  • FALCONS FOOTBALL ACADEMY
  • ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ
  • Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ηλικιακής κατηγορίας Κ11 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ποδοσφαιρικό event το οποίο θα τους χαρίσει μία βιωματική, διαδραστική και συνάμα διασκεδαστική εμπειρία.

Με την καθοδήγηση των Legends 2004, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη ζωή τους, εντός και εκτός του αθλητισμού.

Μέσα από τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που σχεδιάζονται ειδικά από τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 σε συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών, θα ζήσουν στιγμές οι οποίες θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή!

Εκτός του προπονητικού και παιδαγωγικού μέρους, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Legends, να συζητήσουν μαζί τους για το μεγάλο ορόσημο του 2004 και άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στον βασιλιά των σπορ, να πάρουν αυτόγραφα και να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο, σε μία δράση διάρκειας περίπου 8 ωρών.

Το Legends 2004 Youth Cup αποτελεί ουσιώδες μέρος της αποστολής μας, αντικατοπτρίζοντας πλήρως τη φιλοσοφία και τους στόχους μας. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Mentoring για αγόρια και κορίτσια Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ηλικίας Κ11, το οποίο σχεδιάζεται και υλοποιείται αποκλειστικά από την ΑΜΚΕ Champions For Life. Η συμμετοχή των παιδιών σε όλες τις δράσεις του προγράμματος είναι εντελώς δωρεάν.

Το efood κάνοντας πράξη το ‘we care / νοιαζόμαστε’, στηρίζει μέσω του προγράμματος “The Unstoppables” αθλητικές ακαδημίες παιδιών για να βρίσκεται κοντά τους, στη διαμόρφωση των πρώτων ονείρων τους για τον αθλητισμό.

Το LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition powered by efood αποτελεί μία ακόμα αφορμή για την εταιρεία να στηρίξει τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό και να τους δώσει την ευκαιρία να γίνουν «ασταμάτητα».

Το Legends 2004 Youth Cup Αttica Edition powered by efood διεξάγεται στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων της ΑΜΚΕ Champions For Life για την επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του EURO 2004, και διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία του efood.

Υποστηρικτές: Aegean Airlines, ΟΠΑΠ, Cosmote, Spoteam, Tesla

Επιμέλεια-συντονισμός: Fairplay

Facebook event: LEGENDS 2004 YOUTH CUP ATTICA EDITION powered bu efood

Tags: