Πήγε να νικήσει και από συνήθεια... γκέλαρε η Μίλαν
i

© prtscr

Πήγε να νικήσει και από συνήθεια... γκέλαρε η Μίλαν

Ιάσονας Τσίλης 18:01 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 11.11.2023

Η Μίλαν παρότι έδειχνε έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, έμεινε με την όρεξη, αφού η Λέτσε έφερε το ματς στα ίσια και οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Νέα γκέλα για τη Μίλαν με τρόπο... μαγικό! Οι «ροσονέρι» έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά τα «γκρέμισαν» όλα στο δεύτερο μέρος, όπου η Λέτσε έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Μάλιστα, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα παραλίγο να κάνει την ολική ανατροπή, αλλά ακυρώθηκε γκολ της στο 90+4'.

Οι «ροσονέρι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και κατάφεραν να επιβληθούν των γηπεδούχουν. Μόλις στο 14' είχαν και την πρώτη τους καλή στιγμή, με τον Πομπέγκα να βρίσκεται αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά να μη νικάει τον Φαλκόν.

Τον δρόμο προς τα δίχτυα κατάφεραν να τον βρουν οι φιλοξενούμενοι στο 28', με τον Ζιρού να κάνει το 1-0 έπειτα από ασίστ του Ερναντές, ενώ στο 35' ο Ράιντερς έκανε μία φοβερή κούρσα και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υποδειγματικό τελείωμα για το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ξεκίνησε ο... εφιάλτης για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, αφού είδε να γκρεμίζεται ότι είχε χτίσει στο πρώτο 45λεπτο. Η αρχή έγινε στο 66ο λεπτό, όταν ο Σανσόν μείωσε σε 1-2 μετά από ασίστ του Μπλιν, ενώ έπειτα από τέσσερα λεπτά ο Μπάντα με ένα ωραίο σουτ νίκησε τον Μενιάν για το 2-2.

Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:00 - 11.11.2023

Τερματοφύλακας στη Βραζιλία άφησε επιδεικτικά την μπάλα να μπει γκολ και ο προπονητής του έπιανε την καρδιά του (vid)

Μία περίεργη φάση σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Κορίνθιανς με την Ατλέτικο Μινέιρο, για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Μάλιστα, η Λέτσε παραλίγο να κάνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στη Μίλαν, αφού στο 90+4' βρήκε το γκολ της ολικής ανατροπής με τον Πικόλι, αλλά ακυρώθηκε ύστερα από χρήση VAR διότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Έτσι, το 2-2 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα, το οποίο βρήκε τους «ροσονέρι» με δέκα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις ο Ζιρού είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SERIE A

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A