Ο Λεβαντόφσκι λέει ξανά «όχι» στη Σαουδική Αραβία: Ο Πολωνός αρνήθηκε πρόταση 100 εκατ. ευρώ!

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

i

©Photo by Diego Souto/Getty Images/Ideal Images

Ο Λεβαντόφσκι λέει ξανά «όχι» στη Σαουδική Αραβία: Ο Πολωνός αρνήθηκε πρόταση 100 εκατ. ευρώ!

Κώστας Τόπας 15:15 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 24.03.2024

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είπε «όχι» σε προσφορά ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, η οποία ήταν διατεθειμένη να του προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι απέρριψε πρόσφατα μια νέα προσφορά εκατομμυρίων ευρώ για να παίξει στη Σαουδική Αραβία, αναφέρει η «Mundo Deportivo». Ο Πολωνός φορ είναι και πάλι περιζήτητος, αφού το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε να μετακομίσει στην ίδια χώρα, παραμένοντας στη Μπαρτσελόνα.

Ο 35χρονος επιθετικός αρνήθηκε προσφορά 100 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν, όπως αποκάλυψαν «πηγές κοντά στον παίκτη» στην ισπανική εφημερίδα. Τα νούμερα που παρουσίασε ο «Λέβα» τη φετινή σεζόν δεν πέρασαν απαρατήρητα στη Σαουδική Λίγκα. Εως τώρα, έχει σημειώσει 20 γκολ και οκτώ ασίστ για τον καταλανικό σύλλογο τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, ο Πολωνός δεν έχει αλλάξει γνώμη για το μέλλον της καριέρας του και δεν σκοπεύει να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, φέτος, ο Λεβαντόφκσι έχει ήδη διαβεβαιώσει ότι είναι πολύ χαρούμενος με το πρότζεκτ των «μπλαουγκράνα». «Νιώθω πολύ καλά στην πόλη όπως και η οικογένειά μου, είμαστε πολύ χαρούμενοι», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τον Ιανουάριο, ο ισπανικός Τύπος διαβεβαίωσε επίσης ότι ο σύλλογος δεν θέλει να ξεφορτωθεί τον παίκτη, διαψεύδοντας τις φήμες για πιθανή δυσαρέσκεια της Μπαρτσελόνα για την απογοήτευση που έδειξε ο Πολωνός στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο με τον καταλανικό σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου 2026 και ρήτρα αποδέσμευσης 500 εκατομμύρια ευρώ!

Αφού πέτυχαν μεταξύ άλλων τις υπογραφές των Κριστιάνο Ρονάλντο  ΝεϊμάρΜπενζεμάΒεράτι και Μανέ, οι Σαουδάραβες ονειρεύονται να έχουν το μεγάλο αστέρι της Μπαρτσελόνα και δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειές τους. Από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν θα επιστρέψουν στη μάχη για να προσπαθήσουν να πείσουν τον Πολωνό επιθετικό, κάτι που σήμερα φαίνεται αδιανόητο ότι μπορούν να πετύχουν δεδομένου ότι με μια προσφορά άνω των 100 εκατομμυρίων καθαρών ανά σεζόν ο Πολωνός έχει ήδη απαντήσει: «Οχι, ευχαριστώ».