Λιβάι Γκαρσία για την επιστροφή του: «Δούλεψα πολύ και όλα πήγαν καλά»

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Λιβάι Γκαρσία για την επιστροφή του: «Δούλεψα πολύ και όλα πήγαν καλά»

Κώστας Τόπας 08:43 - 04.11.2023

Πανευτυχής για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δήλωσε πως είναι ο Λιβάι Γκαρσία, τονίζοντας ότι δούλεψε πολύ και πήγαν όλα καλά.

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε τον Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή για το παιχνίδι στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά (04/11, 22:00). Είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος επιθετικός μπαίνει στις επιλογές του Αργεντινού τεχνικού για ματς της ΑΕΚ, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 25 του περασμένου Σεπτέμβρη. Μάλιστα εκείνο το παιχνίδι, ήταν και το μοναδικό που ο Γκαρσία έχει παίξει φέτος στο πρωτάθλημα. Ο Λιβάι είναι πλέον πανέτοιμος ξανά, γι' αυτό και μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο Γκαρσία εμφανίστηκε χαρούμενος που επιστρέφει στη δράση με δήλωσή του στην ιστοσελίδα Newsday: «Δούλεψα πολύ το τελευταίο διάστημα για να είμαι υγιής και τα πράγματα πήγαν καλά. Ναι θα είμαι στην αποστολή της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο», επισήμανε στους συμπατριώτες του.

Οσον αφορά την πορεία του Τρινιντάντ και Τομπάκο στο Nations League, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ την περυσινή σεζόν τόνισε: «Ήταν ωραίο να βλέπω τους παίκτες να παίζουν καλά και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα για εμάς και τους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές», είπε και πρόσθεσε για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ που ακολουθεί: «Είναι μεγάλο το παιχνίδι απέναντι στις ΗΠΑ και όλοι ανυπομονούμε γι’ αυτό. Νομίζω πως όλοι είναι αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Κόπα Αμέρικα το 2024. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε την αξία μας, αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».