Αντιμέτωπος με βαριά «καμπάνα» ο ΜακΆλιστερ για τα σχόλια στην διαιτησία με την Τότεναμ

Αλέξις ΜακΆλιστερ

Αντιμέτωπος με βαριά «καμπάνα» ο ΜακΆλιστερ για τα σχόλια στην διαιτησία με την Τότεναμ

Κώστας Τόπας 12:46 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 02.10.2023

Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ είναι αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία από την FA, μετά τα σχόλια που έκανε κατά του διαιτητή έπειτα από την ήττα της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ.

Η Λίβερπουλ έχασε τον πρώτο της αγώνα πρωταθλήματος για τη φετινή σεζόν, καθώς η Τότεναμ επικράτησε των «Reds» με 2-1, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα για τη φάση στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν τότε βρήκε δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ, το οποίο προκάλεσε σάλο στην Αγγλία.

Η κόντρα συνεχίστηκε μετά το τέλος του αγώνα στα social media ανάμεσα στους Αλέξις ΜακΆλιστερ και Κριστιάν Ρομέρο, με τον πρώτο να κατηγορεί την Τότεναμ ότι έπαιζε με 12 παίκτες, έχοντας τον διαιτητή στο πλευρό της. Ωστόσο, ο μέσος της Λίβερπουλ είναι αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία, καθώς η FA ενδέχεται να τιμωρήσει τον Αργεντινό των «Reds» για αμφισβήτηση της ακεραιότητας του διαιτητή του αγώνα. 

Υπενθυμίζεται ότι είναι συμπαίκτες στην εθνική Αργεντινής και τον περασμένο Δεκέμβριο πανηγύρισαν την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ομάδες της Premier League απαιτούν ημι-αυτόματο σύστημα οφσάιντ μετά το τεράστιο λάθος στο ακυρωθέν γκολ του Ντίας
PREMIER LEAGUE

10:24 - 02.10.2023

Ομάδες της Premier League απαιτούν ημι-αυτόματο σύστημα οφσάιντ μετά το τεράστιο λάθος στο ακυρωθέν γκολ του Ντίας

Αρκετές είναι οι ομάδες οι οποίες απαιτούν να τεθεί το συντομότερο δυνατό ένα ημι-αυτόματο σύστημα οφσάιντ, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Τότεναμ με την Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Κλοπ, εν τω μεταξύ, επιστρέφει στη δράση την Πέμπτη (05/10), όταν θα αντιμετωπίσει την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο Europa League, πριν συνεχίσει την πορεία της της στο πρωτάθλημα την Κυριακή κόντρα στην Μπράιτον (08/10).