Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Τουράμ η Λίβερπουλ - «Φορτσάρει» για Λάβια

Κεφρέν Τουράμ

i

©PrtScr

Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Τουράμ η Λίβερπουλ - «Φορτσάρει» για Λάβια

Κώστας Τσιακλής 13:57 - 04.07.2023

Η Λίβερπουλ φέρεται να μην ενδιαφέρεται πλέον για τον Κεφρέν Τουράμ της Νις. Οι «κόκκινοι» επικεντρώνονται στην περίπτωση του Ρομέο Λάβια.

Η Λίβερπουλ μετά την απόκτηση του Ντομινίκ Σομποσλάι από τη Λειψία, αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Κεφρέν Τουράμ της Νις. Οι «κόκκινοι» επικεντρώνονται στην περίπτωση του Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον.

Η Λίβερπουλ είχε μια κακή σεζόν την περασμένη χρονιά αφού τερμάτισε στην 5η θέση της Premier League ενώ αποκλείστηκε νωρίς από το Champions League και τα εγχώρια κύπελλα. Αυτό σήμανε συναγερμό στους «κόκκινους» οι οποίοι έτρεξαν να ενισχυθούν στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέκτησε τον Αλέξις ΜακΆλιστερ από τη Μπράιτον ενώ ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες και τον Ντομινίκ Σομποσλάι από τη Λειψία. Αυτή η μεταγραφή φαίνεται να κάνει τη Λίβερπουλ να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Κεφρέν Τουράμ της Νις.

Οι εκπροσώποι του νεαρού Γάλλου είχαν έρθει σε επαφές με τη Λίβερπουλ ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει λόγω της μεταγραφής του Σομποσλάι. Πάντως αναφέρεται πως η τιμή δεν ήταν πρόβλημα για τους «κόκκινους».

Ταυτόχρονα τα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ρομέο Λάβια της Σαουθάμπτον, ο οποίος μοιάζει να είναι πλέον ο πρώτος της στόχος. Τον ποδοσφαιριστή έχουν στα ραντάρ τους και άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού, όπως η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Η Σαουθάμπτον με τη σειρά της δεν θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με λιγότερα από 58 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λάβια αποκτήθηκε πέρσι από τη Μάντσεστερ Σίτι με περίπου 12,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι «πολίτες» προνόησαν για την εξέλιξη του παίκτη και τοποθέτησαν ρήτρα επαναγοράς 46 εκατομμυρίων ωστόσο αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί το 2024.

Ο Τζέραρντ θέλει επανασύνδεση με τον Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ - Στο στόχαστρο και ο Ομπαμεγιάνγκ
PREMIER LEAGUE

09:40 - 04.07.2023

Ο Τζέραρντ θέλει επανασύνδεση με τον Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ - Στο στόχαστρο και ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ο νέος προπονητής της Αλ Ετιφάκ. Ο θρύλος της Λίβερπουλ θέλει να πάρει μαζί του τον αρχηγό των «κόκκινων», Τζόρνταν Χέντερσον ενώ ενδιαφέρεται και για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σε μια δύσκολη χρονιά για τη Σαουθάμπτον (αφού υποβιβάστηκε ως τελευταία) ο 19χρονος Βέλγος κατέγραψε 35 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Το γκολ αυτό είχε έρθει στην εντός έδρας νίκη των «Αγίων» κόντρα στην Τσέλσι με 2-1 στις 30 Αυγούστου του 2022.