Πρώην παίκτης Λίβερπουλ: «Ο Αλεξάντερ Άρνολντ είναι ο καλύτερος Άγγλος μέσος»

Πρώην παίκτης Λίβερπουλ: «Ο Αλεξάντερ Άρνολντ είναι ο καλύτερος Άγγλος μέσος»

Κώστας Τσιακλής 15:46 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 03.07.2023

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Ντιν Σάουντερς, αποκάλεσε τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ ως τον καλύτερο Άγγλο μέσο στην Αγγλία και κάλεσε τον Γιούργκεν Κλοπ να τον χρησιμοποιεί στο κέντρο.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Ντιν Σάουντερς, πιστεύει πως ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ πρέπει να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και μάλιστα ανέφερε πως είναι ο καλύτερος Άγγλος μέσος στην Αγγλία.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντομινίκ Σομποσλάι. Οι «κόκκινοι» έβγαλαν από τα ταμεία τους 70 εκατομμύρια ευρώ και ενεργοποίησαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του πρώην πλέον άσου της Λειψίας. Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή της Λίβερπουλ στη μεσαία γραμμή μετά και την απόκτηση του Αλέξις ΜακΆλιστερ από τη Μπράιτον.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Ντιν Σάουντερς, θεωρεί πάντως πως ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ θα πρέπει να μετακομίσει στο κέντρο και ουσιαστικά παρότρυνε τον προπονητή των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, να αποκτήσει ένα νέο δεξί μπακ. Μάλιστα ανέφερε πως τον θεωρεί ως τον καλύτερο Άγγλο μέσο στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα ο Ουαλός είπε τα εξής: «Νομίζω ότι ο Τρεντ είναι ο καλύτερος Άγγλος μέσος στην Αγγλία, νομίζω ότι είναι καλύτερος από όλους. Αν τον παίξεις στη μεσαία γραμμή, μπορεί να κάνει ό,τι κάνει ο Ντέκλαν Ράις, τα πάντα, αλλά μπορεί επίσης να πετύχει πάσες που χτυπάει ο Τιάγκο.

Αν ήμουν ο Γιούργκεν Κλοπ, θα αγόραζα ένα δεξί μπακ και θα έπαιζα τον Τρεντ στη μεσαία γραμμή. Ο Τρεντ ανατράφηκε ως παίκτης της μεσαίας γραμμής, κατέληξε σε μπακ. Ξέρει τι να κάνει. Πρέπει να φοράτε τους πλευρικούς καθρέφτες όταν παίζετε στη μέση της μεσαίας γραμμής, επειδή παίζετε με την πλάτη στο γκολ και στραμμένο προς την αντίθετη πλευρά. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει και τα δύο. Νομίζω ότι ο Κλοπ τελικά θα παίξει τον Τρεντ στη μέση της γραμμής».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, είχε χρησιμοποιήσει τον Αλεξάντερ Άρνολντ στο κέντρο στα παιχνίδια των «τριών λιονταριών» με Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία και ο 24χρονος είχε καταγράψει ένα γκολ και μια ασίστ. Πάντως και ο Γιούργκεν Κλοπ τον είχε χρησιμοποιήσει πιο κεντρικά στο φινάλε της σεζόν ωστόσο δεν τον είχε στο γήπεδο ως κανονικό μέσο αλλά ως έναν εσωτερικό μπακ.