Η Λίβερπουλ πήρε άνετα το ντέρμπι του Merseyside (2-0)
i

Πανηγυρισμοί της Λίβερπουλ/ Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images

Η Λίβερπουλ πήρε άνετα το ντέρμπι του Merseyside (2-0)

Sportal newsroom 00:03 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:26 - 14.02.2023

Η Λίβερπουλ κέρδισε 2-0 την Έβερτον μετά από τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα και ελπίζει σε ένα νέο σερί νικών, που θα την φέρουν κοντά στην τετράδα.

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ «βάφτηκε» κόκκινο, καθώς η Λίβερπουλ κέρδισε 2-0 την Έβερτον. Οι «κόκκινοι» μετά από τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα κέρδισε επιτέλους και ελπίζει σε ένα νέο σερί νικών, που θα την φέρουν κοντά στην τετράδα. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ άνοιξε το σκορ στο 36' με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Οι «κόκκινοι» βγήκαν στη κόντρα με τέσσερις παίκτες ενάντια ενός αμυντικού της Έβερτον, ο Ντάργουιν Νούνιες έδωσε την μπάλα στο σωστό χρόνο και ο Σαλάχ έκανε το 1-0. 

Στο 49' ο Κόντι Χάκπο πέτυχε ο δεύτερο γκολ για τους «κόκκινους» και το πρώτο δικό του με την φανέλα της Λίβερπουλ, μετά από ασίστ του Αλεξάντερ Άρνολντ. Αυτή ήταν και μόλις τρίτη ασίστ του Άγγλου δεξιού μπακ την φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις!

Χάκπο: «Όνειρο του Ρουντ ήταν να πάω σε μεγάλη ομάδα και πήγα»
PREMIER LEAGUE

08:13 - 12.02.2023

Χάκπο: «Όνειρο του Ρουντ ήταν να πάω σε μεγάλη ομάδα και πήγα»

Ο Κόντι Χάκπο έκανε αναφορά στις δηλώσεις του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ότι δεν άκουσε τις συμβουλές του να πάει σε μία μεγάλη ομάδα, με τον Ολλανδό επιθετικό, να απαντάει ότι με την Λίβερπουλ έκανε την σωστή επιλογή.

Με αυτή την νίκη η Λίβερπουλ βρίσκεται στην ένατη θέση με 32 βαθμούς, όντας εννέα βαθμούς μακριά από την τετράδα, έχοντας μάλιστα και μία αγωνιστική λιγότερη από την Νιούκαστλ. Αντίθετα η Έβερτον συνεχίζει την «μάχη» της με την παραμονή, καθώς παρέμεινε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 18η θέση με 18 πόντους.