Μπρέντφορντ: Μόλις μία ήττα φέτος από τους big-6
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Μπρέντφορντ / © Twitter

Μπρέντφορντ: Μόλις μία ήττα φέτος από τους big-6

Sportal newsroom 09:55 - 12.02.2023

Μόλις μία ήττα έχει φέτος η Μπρέντφορντ στο πρωτάθλημα απέναντι στους big-6, έχοντας πάρει μερικά σπουδαία αποτελέσματα.

Η Μπρέντφορντ έχει εντυπωσιάσει το ποδοσφαιρικό κοινό της Αγγλίας από την χρονιά που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Τελευταίο αποτέλεσμα για την ομάδα του Τόμας Φρανκ ήταν η ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Άρσεναλ στο Emirates, βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα και παραμένει η ίδια σε τροχιά Ευρώπης.

Ενδεικτικό της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Λονδίνου είναι ότι απέναντι στους big-6 έχει μόλις μία ήττα! Συγκεκριμένα σε εφτά αγώνες απέναντι στις κορυφαίες έξι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ η Μπρέντφορντ έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας βάλει δώδεκα γκολ, ενώ έχει δεχτεί οχτώ. 

Μεταξύ των νικών η ομάδα του Τόμας Φρανκ έχει κερδίσει 4-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας, την Λίβερπουλ 3-1 εντός έδρας και την Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας με 1-2. Απέναντι στους «πολίτες» μάλιστα πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα! Η ήττα ήταν απέναντι στην Άρσεναλ με 3-0 στην έδρας της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπρέντφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάτιεντ 4-0
Μάντσεστερ Σίτι-Μπρέντφορντ 1-2
Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ 3-1
Μπρέντφορντ-Τσέλσι 0-0
Μπρέντφορντ-Τότεναμ 2-2
Άρσεναλ-Μπρέντφορντ 1-1
Μπρέντφορντ-Άρσεναλ 0-3