Απίθανος Αλεξάντερ-Άρνολντ: Παίζει βασικός 24 ώρες μετά το σοβαρό τροχαίο!

Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ

i

©printscreen

Απίθανος Αλεξάντερ-Άρνολντ: Παίζει βασικός 24 ώρες μετά το σοβαρό τροχαίο!

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:25 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 21.10.2023

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ μπορεί να προέρχεται από το μεγάλο σοκ που υπέστη την Παρασκευή (20/10), όταν και ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, όμως δηλώνει έτοιμος και ξεκινάει βασικός στο παιχνίδι απέναντι στην Έβερτον.

Ο 25χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο την Παρασκευή (20/10), στο οποίο παραλίγο να χάσει την ζωή του για μερικά εκατοστά. Ο Άγγλος, παρόλα αυτά, δείχνει να μένει ανεπηρέαστος, αφού τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Κλοπ και ξεκινάει βασικός απέναντι στην Έβερτον.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ γλίτωσε τον θάνατο για μερικά εκατοστά, αφού ένας πυλώνας ηλεκτροδότησης, έπεσε πάνω στο προπορευόμενο αυτοκίνητο από το Range Rover του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Το καλώδιο υψηλής τάσης, βάρους περίπου μισού τόνου, έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο ακριβώς μπροστά από το Range Rover των 90.000 λιρών του Άγγλου άσου.

Στη συνέχεια ακολούθησε και η ενημέρωση της αστυνομίας του Cheshire που βρέθηκε στον χώρο του ατυχήματος:

«Στις 10.34 π.μ. σήμερα το πρωί μας κάλεσαν αναφορές για τροχαία σύγκρουση στην οποία εμπλέκονταν ένα μαύρο Range Rover και μια BMW. Ένα στύλος ηλεκτρικού ρεύματος είχε πέσει στο δρόμο, προκαλώντας το ατύχημα. Κανείς δεν τραυματίστηκε και όλα είχαν καθαριστεί μέχρι τη 1.05 μ.μ. Καλέσαμε την εταιρεία ενέργειας και κλείσαμε το ηλεκτρικό ρεύμα».

Βασικός ξεκινάει για την Λίβερπουλ και ο Έλληνας διεθνής, Κώστας Τσιμίκας, αφού ο Ρόμπερτσον είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

 Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Σόμποσλαϊ, Μακάλιστερ, Χράφενμπερχ, Σαλάχ, Ζότα, Ντίας