Γλίτωσε τον θάνατο για εκατοστά - Σοκ με το τροχαίο του Αλεξάντερ-Άρνολντ!

Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ

i

©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images

Γλίτωσε τον θάνατο για εκατοστά - Σοκ με το τροχαίο του Αλεξάντερ-Άρνολντ!

Κωνσταντίνος Ζήκος 09:36 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 21.10.2023

Ζωντανός... από θαύμα φαίνεται πως είναι ο Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ, με τον αμυντικό της Λίβερπουλ να σώζεται για μερικά εκατοστά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο 25χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, λόγω ενός ισχυρού φαινόμενου κακοκαιρίας στην Αγγλία, με τον ποδοσφαιριστή να σώζεται από θαύμα. 

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ γλίτωσε τον θάνατο για μερικά εκατοστά, αφού ένας πυλώνας ηλεκτροδότησης, έπεσε πάνω στο προπορευόμενο αυτοκίνητο από το Range Rover του Άγγλου ποδοσφαιριστή. Το καλώδιο υψηλής τάσης, βάρους περίπου μισού τόνου, έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο ακριβώς μπροστά από το Range Rover των 90.000 λιρών του Άγγλου άσου.

 Ο 25χρονος πάτησε αμέσως φρένο και έκανε διάφορους ελιγμούς για να αποφύγει τα... δυσάρεστα, μέχρι να βρει στο προπορευόμενο όχημα και να σωθούν και οι δύο οδηγοί από θαύμα. To τρομακτικό αυτό ατύχημα, ήταν απόρροια της ισχυρής καταιγίδας «Babet», η οποία μάλιστα, φαίνεται πως έχει επιφέρει τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητό του, κοντά στον πυλώνα που απλώνεται στην άκρη του δρόμου με τα καλώδιά του να κρέμονται. Το μπροστινό μέρος του μαύρου Range Rover του υπέστη ζημιά, ενώ η λευκή BMW είχε στρίψει σε φράχτη και έχασε έναν προβολέα

Στη συνέχεια ακολούθησε και η ενημέρωση της αστυνομίας του Cheshire που βρέθηκε στον χώρο του ατυχήματος: 

«Στις 10.34 π.μ. σήμερα το πρωί μας κάλεσαν αναφορές για τροχαία σύγκρουση στην οποία εμπλέκονταν ένα μαύρο Range Rover και μια BMW. Ένα στύλος ηλεκτρικού ρεύματος είχε πέσει στο δρόμο, προκαλώντας το ατύχημα. Κανείς δεν τραυματίστηκε και όλα είχαν καθαριστεί μέχρι τη 1.05 μ.μ. Καλέσαμε την εταιρεία ενέργειας και κλείσαμε το ηλεκτρικό ρεύμα».