Προχωράει σε δωρεά προς τον Παλαιστινιακό λαό ο Σαλάχ

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©PrtScr

Προχωράει σε δωρεά προς τον Παλαιστινιακό λαό ο Σαλάχ

Δημήτρης Χούπης 12:45 - 16.10.2023

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δείχνει τη στήριξή του στην Παλαιστίνη, αφού ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει προχωρήσει σε δωρεά μέσω του Αιγυπτιακού Ιδρύματος Ερυθράς Ημισελήνου.

Η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ δεν λέει να ηρεμήσει, αφού οι εχθροπραξίες συνεχίζοντας για δέκατη σερί μέρα. Όπως είναι λογικό η εμπόλεμη κατάσταση δεν έχει αφήσει τον κόσμο ασυγκίνητο, ενώ την ίδια ώρα ο Μοχάμεντ Σαλάχ έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του. 

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ λοιπόν αποφάσισε να βοηθήσει τον Παλαιστινιακό λαό, αφού προχώρησε σε δωρεά μέσω του Αιγυπτιακού Ιδρύματος Ερυθράς Ημισελήνου. Στόχος του 31χρονου είναι να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί. 

«Ξέρουμε τι συμβαίνει εδώ και δεκαετίες στην περιοχή»

Θέση για την κατάσταση που επικρατεί πήρε φίλος και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Αχμέτ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός μέσω μιας ανάρτησής του στο twitter, πήρε θέση υπέρ της Παλαιστίνης, λέγοντας ότι όλοι οι Άραβες ξέρουν πως εδώ και δεκαετίες το Ισραήλ είναι αυτό που τρομοκρατεί τον Παλαιστινιακό λαό. 

«Εγώ και οι Άραβες φίλου μου, ξέρουμε ότι πολύ καλά τι συμβαίνει εδώ και δεκαετίες. Ο Ισραήλ πήρε τη γη της Παλαιστίνης, σκοτώνοντας χιλιάδες, καταστρέφοντας τα πάντα και στην Παλαιστίνη μετά από τόσα χρόνια προσπαθούν να πολεμήσουν με τα λίγα όπλα που έχουν. Τα social media της Δύσης τους ονομάζουν τρομοκράτες. 

Τα media της Δύσης λένε ότι έχουν αποκεφαλίσει σαράντα παιδιά, αλλά δεν έχουν φωτογραφίες ή βίντεο που το αποδεικνύουν, έτσι αυτή είναι ακόμα μία ψεύτικη ιστορία. Είμαι ενάντια σε όποιον σκοτώνει αθώους πολίτες. Αλλά οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι αυτοί που βομβαρδίζουν ολόκληρη τη χώρα, δύο εκατομμυρίων κατοίκων, όπου το 40% είναι παιδιά, κόβοντάς τους το νερό, το ρεύμα, το φαγητό, τη θέρμανση, χρησιμοποιώντας απαγορευμένα αέρια και λένε αυτοί ότι πολεμούν ζώα!», ανέφερε μεταξύ άλλων.