Η Λίβερπουλ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Σαλάχ στο πρόσωπο του Σανέ

Λιρόι Σανέ

i

©printscreen

Η Λίβερπουλ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Σαλάχ στο πρόσωπο του Σανέ

Ιάσονας Τσίλης 17:21 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 15.10.2023

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ, σε περίπτωση που ο Αιγύπτιος αποχωρήσει απ' το Μέρσεϊσαϊντ. Ο εκλεκτός της, είναι ο Λιρόι Σανέ της Μπάγερν Μονάχου.

Μετά την επιμονή της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ το περασμένο καλοκαίρι, η Λίβερπουλ θέλει να είναι εξασφαλισμένη στην περίπτωση που ο μεγάλος της αστέρας αποχωρήσει.

Σύμφωνα μάλιστα, με τη βρετανική Mirror, ο Αιγύπτιος διανύει την τελευταία του σεζόν στο Μέρσεϊσαϊντ και κατά πάσα πιθανότητα το ερχόμενο καλοκαίρι θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Στη Λίβερπουλ έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Λιρόι Σανέ. Στο πρόσωπο του βλέπουν τον αντικαταστάτη του Σαλάχ. Θεωρούν ότι αποτελεί ιδανική επιλογή για την ομάδα και θα ταιριάξει απόλυτα στο σύστημα του Γιούργκεν Κλοπ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ και να καταθέσει πρόταση τον Ιανουάριο στη Μπάγερν Μονάχου. Είναι πολύ πιθανό επίσης, να σπάσει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής της, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια του Ντάργουιν Νούνιες το καλοκαίρι του 2022.

Τσιμίκας vs. Ρόμπερτσον: Η επιθετική ικανότητα του Έλληνα μπακ και η δυσκολία στην αμυντική του προσαρμογή
PREMIER LEAGUE

20:00 - 13.10.2023

Τσιμίκας vs. Ρόμπερτσον: Η επιθετική ικανότητα του Έλληνα μπακ και η δυσκολία στην αμυντική του προσαρμογή

Ο Άντι Ρόμπερτσον τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Σκωτίας με την Ισπανία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Κώστα Τσιμίκα να πάρει τη φανέλα του βασικού στη Λίβερπουλ. Τι δίνει όμως ο Έλληνας μπακ σε σχέση με τον Σκωτσέζο;

Το θετικό με τον Σανέ, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του, είναι το γεγονός ότι έχει αρκετή εμπειρία από την Premier League, αφού αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και οκτώ τίτλους συνολικά.