Η Λίβερπουλ αποθέωσε τον Τσιμίκα για την ασίστ «διαβήτη» κόντρα στην Ιρλανδία (vid)

Κώστας Τσιμίκας

i

©Liverpool FC

Η Λίβερπουλ αποθέωσε τον Τσιμίκα για την ασίστ «διαβήτη» κόντρα στην Ιρλανδία (vid)

Κώστας Τόπας 08:53 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:54 - 14.10.2023

Η Λίβερπουλ αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα για την καταπληκτική σέντρα - ασίστ που μοίρασε στον αγώνα της Ελλάδας με την Ιρλανδία.

Με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που θύμισε περασμένα μεγαλεία, η εθνική Ελλάδος πέρασε με μεγάλη άνεση από το Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία με 2-0 και συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα στο όνειρο της δεύτερης θέσης.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στην αναμέτρηση, η «γαλανόλευκη» άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο τέρμα του Γιώργου Γιακουμάκη. Ο Κώστας Τσιμίκας έβγαλε μια άψογη σέντρα από τα αριστερά φέρνοντας την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των Ιρλανδών και ο επιθετικός της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με μια πολύ δυνατή κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαζούνου για το 0-1!

Μετά το τέλος του αγώνα, η Λίβερπουλ ανήρτησε στα social media μια δημοσίευση, μέσω της οποίας αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα γι' αυτή την υπέροχη σέντρα. 

«Ο Κώστας με ασίστ για την Ελλάδα απόψε», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «Reds».

©intime

Πάντως, η λατρεία για τον Κώστα Τσιμίκα έφτασε μέχρι το Δουβλίνο. Η Ιρλανδία έχει αρκετούς φίλους της Λίβερπουλ και ένας εξ αυτών έκανε αισθητή την παρουσία του. Συγκεκριμένα φορώντας ένα κασκόλ με το πρόσωπο του Κώστα Τσιμίκα, ένας νεαρός οπαδός κρατούσε ένα πανό στο οποίο ζητούσε τη φανέλα των Έλληνα μπακ που αγωνίζεται στην αγγλική ομάδα.