Γεμάτο αποχωρήσεις θα είναι το καλοκαίρι για την Λίβερπουλ

Λίβερπουλ

i

Πανηγυρισμοί παικτών Λίβερπουλ / © PrntScrn

Γεμάτο αποχωρήσεις θα είναι το καλοκαίρι για την Λίβερπουλ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 13:24 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μετά τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι θα δουν οι Ναμπί Κεϊτά, Αρτούρ κι ο Άλεξ Οξλεϊντ - Τσάμπερλεϊν

Μετά την είδηση για την αποχώρηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο απ' τη Λίβερπουλ ύστερα από οκτώ χρόνια, ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για άλλες τρεις αποχωρήσεις αυτό το καλοκαίρι. 

Ο ένας απ' αυτούς είναι ο Ναμπί Κεϊτά, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, όμως δεν έχει ακουστεί κάτι για την ανανέωση του. Φέτος ο μέσος των «Reds» έχει αγωνιστεί μόνο 13 φορές εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών που αντιμετωπίζει. Ήρθε στο «νησί» το καλοκαίρι του 2018 έναντι 60 εκατομμυρίων απ' την Λειψία και στη παρθενική του χρονιά σήκωσε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται κι ο Τσάμπερλεϊν , που μένει κι αυτός ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Άγγλος μέσος μετράει φέτος 11 συμμετοχές έχοντας ένα γκολ, αλλά κι αυτός απ' τη μεριά του ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς. 

Ασίστ ο Τσιμίκας, επιστροφή στις νίκες για τη Λίβερπουλ που... βλέπει τετράδα
PREMIER LEAGUE

23:56 - 01.03.2023

Ασίστ ο Τσιμίκας, επιστροφή στις νίκες για τη Λίβερπουλ που... βλέπει τετράδα

Η Λίβερπουλ χάρις τα γκολ των Φαν Ντάικ και Σαλάχ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Γουλβς 2-0 για την 7η αγωνιστική (εξ αναβολής) αγωνιστική της Premier League, με τον Κώστα Τσιμίκα να δίνει ασίστ στον Σαλάχ.

Τέλος, ο Αρτούρ Μελό, ένας παίκτης που ήρθε δανεικός το καλοκαίρι απ' τη Γιουβέντους για να καλύψει τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στην Λίβερπουλ λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών κατέληξε κι αυτός μόνιμα «τραυματίας». Δεν κατάφερε να προσφέρει καθόλου στην ομάδα οπότε όπως είναι φυσικό θα επιστρέψει στην «Μεγάλη κυρία» μόλις τελειώσει η σεζόν χωρίς να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς. Πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο σε δύο ματς.