Ασίστ ο Τσιμίκας, επιστροφή στις νίκες για τη Λίβερπουλ που... βλέπει τετράδα

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του

i

© Stu Forster/Getty Images

Ασίστ ο Τσιμίκας, επιστροφή στις νίκες για τη Λίβερπουλ που... βλέπει τετράδα

Δημήτρης Χούπης 23:56 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 02.03.2023

Η Λίβερπουλ χάρις τα γκολ των Φαν Ντάικ και Σαλάχ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την Γουλβς 2-0 για την 7η αγωνιστική (εξ αναβολής) αγωνιστική της Premier League, με τον Κώστα Τσιμίκα να δίνει ασίστ στον Σαλάχ.

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Γουλβς με 2-0 για την 7η αγωνιστική (εξ αναβολής) της Premier League και επέστρεψε στις νίκες, μετά τη γκέλα με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας τη κατοχή και τις φάσεις. Στο 73' ήρθε και το γκολ. Ο Φαν Ντάικ έπιασε μια κεφαλιά, αλλά ο Ζοσέ Σα την έβγαλε, ο Ντιόγκο Ζότα δεν παράτησε τη φάση, έβγαλε σέντρα και ο Ολλανδός αμυντικός των «κόκκινων» με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Τέσσερα λεπτά μετά ο Μοχάμεντ Σαλάχ «καθάρισε» για την ομάδα του Merseyside. Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε μια κούρσα από τα αριστερά, μπήκε στη περιοχή και τη κατάλληλη στιγμή έδωσε πάσα στον Αιγύπτιο επιθετικό, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0, σκορ που ήταν και το τελικό. 

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία ελπίζει για την έξοδό της στο Champions League. Συγκεκριμένα η Λίβερπουλ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 39 βαθμούς και μία αγωνιστική λιγότερη από την τέταρτη Τότεναμ, που έχει 45 βαθμούς.

Από την άλλη η ομάδα του Γούλβερχαμπτον βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση. Είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, τρεις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.