Ο Mακ Άλιστερ χαρακτήρισε τον Τσιμίκα ως τον «πιο ενοχλητικό άνθρωπο στον κόσμο»

Τσιμίκας - Μακ Άλιστερ

i

©printscreen

Ο Mακ Άλιστερ χαρακτήρισε τον Τσιμίκα ως τον «πιο ενοχλητικό άνθρωπο στον κόσμο»

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:34 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 18.09.2023

Σε μια χιουμοριστική ανάρτηση προέβη ο Αργεντίνος κεντρικός χαφ, Αλέξις Μακ Άλιστερ, που αφορά τον Έλληνα συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο ενοχλητικό άνθρωπο στον κόσμο.

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τη Μπράιτον και έκανε το επόμενο βήμα στη καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στη Λίβερπουλ. O Γιούργκεν Κλοπ ήθελε πολύ τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Αργεντινή, με αποτέλεσμα η διοίκηση να δαπανήσει το ποσό των 42 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στη Λίβερπουλ συνάντησε τον Έλληνα αριστερό μπακ, Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος φαίνεται να...έχει κουράσει τον Αργεντίνο με τις πλάκες του. Μέσω μιας χιουμοριστικής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Μακ Άλιστερ θέλησε να πειράξει τον Τσιμίκα, χαρακτηρίζοντας τον ως «τον πιο ενοχλητικό τύπο στον κόσμο». Δείγμα προφανώς της καλής σχέσης που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

To χιουμοριστικό story του Μακ Άλιστερ για τον Τσιμίκα

Θυμίζουμε, ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για επέκταση του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου του που λήγει σε δύο χρόνια, θέτοντας έτσι νέα ισχύ, μέχρι το 2027.

Ο «νέος» Σαλάχ, η ζωή χωρίς τον Φαν Ντάικ και οι νίκες με ανατροπή στο τέλος που ξυπνούν μνήμες 2020: Η εξαιρετική εκκίνηση της Λίβερπουλ στην Premier League
PREMIER LEAGUE

11:51 - 17.09.2023

Ο «νέος» Σαλάχ, η ζωή χωρίς τον Φαν Ντάικ και οι νίκες με ανατροπή στο τέλος που ξυπνούν μνήμες 2020: Η εξαιρετική εκκίνηση της Λίβερπουλ στην Premier League

Η Λίβερπουλ μετά τη νίκη επί της Γουλβς έφτασε στους 13 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, παραμένοντας μια ανάσα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το πρόγραμμα της μέχρι στιγμής, ήταν δύσκολο και οι αναποδιές πολλές, ωστόσο κατάφερε να ανταπεξέλθει και να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Που οφείλεται όμως αυτό;

Η Λίβερπουλ εμπιστεύεται τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος έχει συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια παρουσίας στο Λίβερπουλ. Τον είχε αποκτήσει από τον Ολυμπιακό έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2020 και δείχνει να τον υπολογίζει και για το μέλλον. Ήδη έχει αγωνιστεί 62 φορές με την αγγλική ομάδα, έχοντας παραχωρήσει 12 ασίστ, χωρίς όμως να έχει καταφέρει ακόμα να βρει δίχτυα.