Ο Μανού Κονέ μπήκε στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ

Μανού Κονέ

i

©PrtSrc

Ο Μανού Κονέ μπήκε στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ

Κώστας Τσιακλής 09:40 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 31.05.2023

Η Λίβερπουλ ψάχνει μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και φέρεται να θέλει να αποκτήσει τον Μανού Κονέ από τη Γκλάντμπαχ.

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ για τη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «κόκκινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μανού Κονέ από τη Γκλάντμπαχ και έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τους εκπροσώπους του.

Η Λίβερπουλ είχε μια αρκετά κακή σεζόν φέτος αφού τερμάτισε στην 5η θέση της Premier League ενώ αποκλείστηκε νωρίς από το Champions League και τα δύο εγχώρια κύπελλα. Μετά από αυτόν τον απολογισμό οι «κόκκινοι» θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά και εστιάζουν την προσοχή τους στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με την Bild το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ είναι αυτό του Μανού Κονέ της Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του Γάλλου μέσου για να τους ενημερώσει για το ενδιαφέρον της.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η Γκλάντμπαχ αναμένεται να ζητήσει κάπου στα 40-45 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προσθέτει ότι οι δύο πλευρές νιώθουν ότι υπάρχει πιθανότητα ο Κονέ να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε χθες και την πρόσληψη του νέου της αθλητικού διευθυντή, Γιόργκ Σμάντκε, ο οποίος θα αναλάβει σύντομα τα νέα του καθήκοντα. Οι «κόκκινοι» ενδιαφέρονται επίσης έντονα για την απόκτηση του Αλέξις ΜακΚάλιστερ από τη Μπράιτον και έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες του παίκτη.

Μερικά ονόματα που ακούστηκαν επίσης είναι αυτά των Μόισες Καϊσέδο και Μέισον Μάουντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η αποχώρηση των Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζέιμς Μίλνερ, Άλεξ Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν και Νάμπι Κεϊτά.

Ο Κονέ βρίσκεται στη Γκλάντμπαχ από τον Ιανουάριο του 2021 ωστόσο είχε δοθεί δανεικός για ένα εξάμηνο στην Τουλούζ, όμαδα στην οποία ανήκε νωρίτερα. Με τους Γερμανούς ο 22χρονος έχει καταγράψει συνολικά 60 συμμετοχές με απολογισμό τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο Κονέ έχει αγωνιστεί σε 31 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είχε ένα γκολ και μια ασίστ.