Οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγούδησαν «You ll Never Walk Alone» για τον θάνατο ενός οπαδού της Έβερτον

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγούδησαν «You ll Never Walk Alone» για τον θάνατο ενός οπαδού της Έβερτον

Δημήτρης Χούπης 18:16 - 19.08.2023

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ τραγούδησαν το «You ll Never Walk Alone» για τον χαμό ενός οπαδού της Έβερτον.

Η αντιπαλότητα της Λίβερπουλ με την Έβερτον είναι από τις κλασσικές στην Αγγλία, ωστόσο είναι φημισμένη για τις σχετικά καλές σχέσεις των δύο ομάδων. Αυτό το επιβεβαίωσαν σήμερα (19/8) οι οπαδοί των «κόκκινων». 

Συγκεκριμένα οι φίλοι της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ άρχισαν να τραγουδούν το «You ll Never Walk Alone», δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη προς την οικογένεια ενός αδικοχαμένου οπαδού της Έβερτον. 

Συγκεκριμένα ο Μάικλ Τζόουνς είναι ένας 26χρονος οπαδός των «ζαχαρωτών» που έχασε τη ζωή του αυτή την εβδομάδα, την ώρα που δούλευε για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Έβερτον στο Bramley Moore Dock. Για τον λόγο αυτό οι φίλοι της Λίβερπουλ τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας τους, ενώ μια μερίδα οπαδών είχε ένα μπλε πανό με το σήμα της Έβερτον. 

Αυτή δεν ήταν η μόνη κίνηση αλληλεγγύης από μεριάς των «κόκκινων». Το πρωί του Σαββάτου (19/8) τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν το μέρος που έχασε τη ζωή του ο Μάικλ Τζόουνς και άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.