Συνελήφθη ο οπαδός της Λίβερπουλ  που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο

Η στιγμή της εισβολής και η «κατσάδα» του Γιούργκεν Κλοπ

i

Η στιγμή της εισβολής και η «κατσάδα» του Γιούργκεν Κλοπ/PrtScr

Συνελήφθη ο οπαδός της Λίβερπουλ που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο

Sportal newsroom 16:23 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 06.03.2023

Ο οπαδός της Λίβερπουλ που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο συνελήφθη από την αστυνομία του Merseyside.

Η Λίβερπουλ πήρε μία τεράστια νίκη με 7-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγώνας αυτός ήταν ιστορικός για το Μοχάμεντ Σαλάχ καθώς ο Αιγύπτιος έγινε ο πρώτος σκόρερ των «κόκκινων» στην Premier League με 129 τέρματα, ξεπερνώντας τον Ρόμπι Φάουλερ που έχει 128. 

Στο έβδομο γκολ λοιπόν της ομάδας του Merseyside, το οποίο σκόραρε ο Μπόμπι Φιρμίνο, ένας οπαδός της Λίβερπουλ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες των «κόκκινων». Ο φίλαθλος όμως γλίστρησε και έπεσε πάνω στον Άντι Ρόμπερτσον και στον Κέρτις Τζόουνς, «οδηγώντας» τον Γιούργκεν Κλοπ να «βγει» από τα ρούχα του και να... του τα χώσει.

Ο 16χρονος, όπως αποδείχτηκε μετά, οπαδός δεν θα μπορούσε να μην συλληφθεί. Όπως έκανε γνωστό η αστυνομία του Merseyside έχει υπό κράτηση τον φίλο της Λίβερπουλ, τον οποίο περιμένει γερή... τιμωρία. 

«Ένα 16χρονο παιδί συνελήφθη μετά από το κυριακάτικο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας οπαδός εντοπίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και αστυνομικοί συνέλαβαν αργότερα ένα 16χρονο αγόρι από το Γουίνσφορντ με την υποψία της εισβολής στο χορτάρι

Είναι προγραμματισμένο να πάει εθελοντικά σε ένα αστυνομικό τμήμα του Merseyside, αναφορικά με το συμβάν. Οι αστυνομικοί μας εργάζονται ήδη με την Λίβερπουλ σχετικά με το περιστατικό», ήταν η ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Από τη μεριά της ομάδα του μεγάλου λιμανιού έβγαλε και η ίδια ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν, λέγοντας ότι αν κριθεί ένοχος ο οπαδός μπορεί να δεχτεί ακόμα και ισόβιο αποκλεισμό από το Anfield. 

«Εάν κριθεί ένοχος για το αδίκημα της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια, ο δράστης μπορεί να αντιμετωπίσει ποινικό μητρώο και ισόβια αποκλεισμό από το Άνφιλντ και όλα τα γήπεδα της Premier League. Αυτές οι πράξεις είναι επικίνδυνες, παράνομες και έχουν σοβαρές συνέπειες».