Το «wonderkid» της Λίβερπουλ, Στέφαν Μπαΐτσετιτς, αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στέφαν Μπάιτσετιτς

i

© Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Το «wonderkid» της Λίβερπουλ, Στέφαν Μπαΐτσετιτς, αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sportal newsroom 16:50 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 04.03.2023

Ο Στέφαν Μπαΐτσετιτς είναι μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν με την φανέλα της Λίβερπουλ, έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μέσα στη χρονιά.

Σε μία χρονιά που η Λίβερπουλ δεν είναι στα καλύτερά της, ο Στέφαν Μπαΐτσετιτς είναι ένα από τα «κερδισμένα στοιχήματα» της ομάδας. Ο νεαρός μέσος των «κόκκινων» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ, ξεκινώντας τον πολλές φορές βασικό. Ο ίδιος προσπαθεί να ανταποδώσει στον Γερμανό τεχνικό και το έχει κάνει με το παραπάνω.

Εκτός του ότι έχει 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ισπανός έχει σκοράρει και ένα γκολ, στην εκτός έδρας νίκη με την Άστον Βίλα. Τον Δεκέμβρη του 2020 ο 18χρονος άφησε την Θέλτα και δύο από τις ομάδες που τον ήθελαν ήταν οι «κόκκινοι» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε μία συνέντευξη που έδωσε λοιπόν ο Μπαΐτσετιτς ανέφερε μεταξύ άλλων και τον λόγο, που προτίμησε να υπογράψει στη Λίβερπουλ και όχι στους «κόκκινους διαβόλους. 

«Όταν άκουσα, ότι η Λίβερπουλ ήθελε να με υπογράψει, δεν υπήρχε τίποτε άλλο στο μυαλό μου. Υπήρχε μόνο μία ομάδα», σχολίασε αρχικά. 

Ο νεαρός Ισπανός έχει μία αρκετά καλή σχέση με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, των οποίων οι πατεράδες ήταν συμπαίκτες στην Θέλτα. Μίλησε μεταξύ άλλων και για την σχέση του με τους συμπαίκτες του και πως εκείνοι του δίνουν αυτοπεποίθηση. 

«Από την ημέρα που ήρθα εδώ, από την ημέρα που έκανα την πρώτη μου προπόνηση, μιλούσα πάντα με τον Τιάγκο. Είμαι Ισπανός οπότε ήθελα να μιλήσω και με βοήθησε αρκετά. Ο Τιάγκο υπήρξε σημαντικός για εμένα στο να μου δίνει αυτοπεποίθηση. Με σύστησε στους υπόλοιπους παίκτες και μαθαίνω αρκετά από το παιχνίδι του. 

Είναι πάντα ωραίο να έχει μεγάλους παίκτες να σε εμπιστεύονται. Σου δίνουν τη μπάλα. Όταν είναι σε μία δύσκολη κατάσταση στο γήπεδο, σε κοιτούν για να σου δώσουν τη μπάλα. Θα μου δώσουν τη μπάλα σε κατάσταση που είναι δύσκολη για εμένα, αλλά με πιστεύουν. Αυτό μου δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση».