Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μισό εκατομμύριο ο κάθε παίκτης σε περίπτωση quadraple

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

Παίκτες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/ Catherine Ivill/Getty Images

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μισό εκατομμύριο ο κάθε παίκτης σε περίπτωση quadraple

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:22 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Σύμφωνα με την «Daily Mail» οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλουν στη τσέπη τους 547.000 ευρώ σε περίπτωση που κάνουν quadraple

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Λιγκ Καπ Αγγλίας επικρατώντας την Νιουκάστλ στο τελικό (2-0) επιστρέφοντας στους τίτλους μετά από έξι χρόνια. Λίγες μέρες αργότερα η ομάδα του Τεν Χαχ προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας αφού έκαμψε την αντίσταση της Γουέστ Χαμ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Παράλληλα, πέταξε εκτός Europa League την Μπαρτσελόνα και συνεχίζει στους «8» της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» οι παίκτες της Γιουνάιτεντ θα παίρνουν μπόνους για κάθε ένα τρόπαιο που κατακτούν, έχοντας βάλει ήδη στη τσέπη τους 65.000 ο καθένας. Το μπόνους για κάθε κατάκτηση είναι στα 95.000 ενώ αν καταφέρει να σηκώσει και το πρωτάθλημα το πριμ ανεβαίνει στα 280.000 ευρώ.

Ο Γκουαρδιόλα έριξε το «καρφί» του για τις δαπάνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)
PREMIER LEAGUE

12:51 - 28.02.2023

Ο Γκουαρδιόλα έριξε το «καρφί» του για τις δαπάνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τίτλους, αστειευόμενος για τα πολλά χρήματα που έχουν ξοδέψει οι «κόκκινοι διάβολοι» την τελευταία πενταετία.

Ο Ολλανδός τεχνικός θέλησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ δηλώνοντας στο Sky Sports σχετικά με την πιθανότητα του quadraple «Δεν μιλάμε γι' αυτό, μιλάμε για το επόμενο παιχνίδι και είναι ένα μεγάλο παιχνίδι»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Λίβερπουλ τη Κυριακή (5/03 18:30) στο Άνφιλντ θέλοντας την νίκη για να μειώσουν την διαφορά απ’ την πρωτοπόρο Άρσεναλ.