Η Λιντς θέλει να «κλέψει» τον Μίλνερ από τη Μπράιτον

Τζέιμς Μίλνερ

i

Τζέιμς Μίλνερ/©Photo by James Gill - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Η Λιντς θέλει να «κλέψει» τον Μίλνερ από τη Μπράιτον

Κώστας Τσιακλής 15:26 - 16.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 16.05.2023

Η Λιντς ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ. Φαβορί για την απόκτηση του παραμένει η Μπράιτον.

Ο Τζέιμς Μίλνερ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ και η Λιντς θέλει να τον «κλέψει» από τη Μπράιτον. Η μοναδική προϋπόθεση για την κίνηση της είναι να καταφέρει να μείνει στην Premier League.

Εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστό πως ο Άγγλος μέσος θα αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» και αρκετά ρεπορτάζ τον έφερναν πολύ κοντά στη Μπράιτον. Ωστόσο νεότερο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως η Λιντς ενδιαφέρεται και αυτή για να τον αποκτήσει και θέλει να τον πάρει ξανά στο «Έλαντ Ρόουντ». Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Γιόρκσαϊρ ήταν η πρώτη στην καριέρα του Τζέιμς Μίλνερ.

Όπως αναφέρεται προϋπόθεση για αυτή τη κίνηση είναι η Λιντς να παραμείνει στην Premier League, κάτι που για την ώρα είναι αμφίβολο καθώς η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς είναι στην 18η θέση με 31 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τη σωτηρία και την Έβερτον. Πάντως διευκρινίζεται ότι φαβορί για την απόκτηση του 37χρονου παραμένει η Μπράιτον.

Ο Μίλνερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη Λιντς στις 10 Νοεμβρίου του 2002 (στη νίκη με 4-3 επί της Γουέστ Χαμ) σε ηλικία μόλις 16 ετών. Με τα «παγώνια» κατέγραψε συνολικά 53 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και μια ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2003 ο Μίλνερ είχε υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα ωστόσο ένα χρόνο αργότερα αποχώρησε για λογαριασμό της Νιουκάστλ λόγω των οικονμικών προβλημάτων που είχε ο σύλλογος.

Ακολούθως ο Μίλνερ αγωνίστηκε και με τις φανέλες των Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Σίτι πριν καταλήξει στη Λίβερπουλ το 2015. Με τους «κόκκινους» μετράει μέχρι στιγμής 330 εμφανίσεις, με απολογισμό 26 γκολ και 46 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο έμπειρος μέσος έχει 41 συμμετοχές, με τις περισσότερες να είναι ως αλλαγή.