Ο Γουίλ Φέρελ γίνεται επενδυτής μειοψηφίας στη Λιντς
i

©Photo by River Callaway/ARTnews via Getty Images

Ο Γουίλ Φέρελ γίνεται επενδυτής μειοψηφίας στη Λιντς

Δημήτρης Χούπης 22:25 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 19.05.2024

Ο γνωστός ηθοποιός, Γουίλ Φέρελ, αποφάσισε να μπει στη Λιντς, αφού θα γίνει επενδυτής μειοψηφίας.

Η διοίκηση της Λιντς, 49ers Enterprises έχουν μια σειρά από υψηλού προφίλ μειοψηφικούς μετόχους, όπως ο Ράσελ Κρόου, ο Μάικλ Φελπς και ο πρωταθλητής του γκολφ, Τζόρνταν Σπιθ.

Ο Γουίλ Φέρελ λοιπόν αποφάσισε να γίνει ακόμα ένας. Ο γνωστός ηθοποιός έχει αγοράσει ένα μικρό μερίδιο της ομάδας της Championship, για να ενταχθεί σε αυτή την ομάδα μαζί με τους γενικούς συνεταίρους. Με τους 49ers Enterprises να έχουν πάντα τον καθημερινό έλεγχο του συλλόγου.

Η εταιρεία, η οποία κατέχει ήδη το 44% της Λιντς, ολοκλήρωσε την πλήρη εξαγορά τον Ιούλιο. Ο Φέρελ, εκτός από τη Λιντς έχει μπει και σε ομάδα του MLS. Συγκεκριμένα, είναι συνδιοκτήτης της Los Angeles FC και ακολουθεί μια σειρά από διασημότητες, οι οποίες δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στην ιδιοκτησία ομάδων του ποδοσφαίρου.

Ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜαΚέλενι αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Οι δύο ηθοποιοί έχουν αγοράσει την ουαλική Ρέξαμ, την οποία έχουν κάνει... άλλη ομάδα. Αφού από τη National League, όπου βρισκόταν κατάφεραν μέσα σε δύο χρόνια να την ανεβάσουν δύο κατηγορίες.

Πέρσι η ουαλική ομάδα προβιβάστηκε στη League Two, ενώ τη φετινή σεζόν τερμάτισε δεύτερη και ανέβηκε στη League One.