Επέστρεψε στη δεύτερη θέση η Λανς και «γλυκοκοιτάζει» την κορυφή

Πανηγυρισμοί παικτών Λανς

i

©Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images

Επέστρεψε στη δεύτερη θέση η Λανς και «γλυκοκοιτάζει» την κορυφή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:57 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 06.05.2023

Η Λανς επικράτησε της Μαρσέιγ με 2-1 και επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο στην δεύτερη θέση της Ligue 1, βάζοντας... πλώρη για την κορυφή του πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση της Ligue 1 η Λανς βγήκε νικήτρια, αφού επικράτησε με σκορ 2-1 της Μαρσέιγ. Με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε εκεί που βρισκόταν και πλέον βάζει... πλώρη για την κορυφή του πρωταθλήματος, εκεί όπου την περιμένει με διαφορά τριών βαθμών η Παρί Σεν Ζερμέν.

Μόλις στο 8ο είχαμε γκολ στην αναμέτρηση και αυτό ανήκε στον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος έκανε το 0-1. Όμως οι πανηγυρισμοί κράτησαν για λίγο, αφού το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με χρήση VAR. Στο 42ο λεπτό ήρθε το προβάδισμα από πλευρά Λανς, με τον Φοφανά να σκοράρει.

Η μπάλα έφτασε στον ίδιο και με μία βολίδα εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Το μοτίβο της υπεροχής από πλευράς Λανς συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με το 2-0 να αποτελεί θέμα χρόνου. Τελικά αυτό ήρθε από τον Οπένδα, ο οποίος ευστόχησε με πλασέ. Το μόνο που κατάφερε η Μαρσέιγ ήταν να μειώσει με τον Παγιέτ, ο οποίος στο 88ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.