Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις η Μπρεστ - Παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού η Λιών
i

©printscreen

Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις η Μπρεστ - Παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού η Λιών

Sportal newsroom 18:04 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 08.10.2023

Χάρη στο γκολ του Μάρτιν Σαρτιάνο, η Μπρεστ έσωσε το βαθμό επί της Τουλούζ (1-1), για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. Την ίδια ώρα σε ένα τρελό ματς η Λιών έφερε ισοπαλία κόντρα στη Λοριάν με 3-3.

Η Μπρεστ έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Τουλούζ (1-1), χάρη στο γκολ του Μάρτιν Σαρτιάνο, για την 8η αγωνιστική της Ligue 1. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και βρήκαν δίχτυα με τη πρώτη τους τελική ευκαιρία. Στο 27ο λεπτό ο Κρίστιαν Κάσερες βρήκε τον Φρανκ Μαγκρί, ο οποίος με κενή εστία έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Ωστόσο εκεί που όλα έδειχναν ότι η Τουλούζ θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα και έφεραν το ματς στα ίσια. Στο 90+3' ο Ρεστέ έκανε μία τρομερή απόκρουση, όμως η μπάλα ήρθε στα πόδια του Μάρτιν Σαρτιάνο, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

ΛΙΩΝ - ΛΟΡΙΑΝ 3-3

Η Λιών για ακόμη μία αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έφερε ισοπαλία εντός έδρας επί της Λοριάν με 3-3. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο ματς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 16ο λεπτό με το εξαιρετικό σουτ του Κρούπι Τζούνιορ. Από εκεί και πέρα η Λιών ήταν καταιγιστική, καθώς πέτυχε τρία τέρματα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. 

Στο 21' ο Έρνεστ Νουάμα έφερε το ματς στα ίσια με τον Έρνεστ Νουάμα, ενώ ένα λεπτό μετά ο Λακαζέτ έδωσε το προβάδισμα με 2-1 για τους γηπεδούχους. Ο ίδιος παίκτης στο 41ο λεπτό με εύστοχή εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-1. 

Στην επανάληψη η Λοριάν έβγαλε αντίδραση και μείωσε στο 54ο λεπτό με τον Κρούπι Τζούνιορ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 79' ο Νταρλίν Γιονγκουά. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (9ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ