Η Μπρεστ υπέταξε τη Ναντ και την έστειλε στη ζώνη του υποβιβασμού

Μπρεστ - Ναντ

i

© Printscreen

Η Μπρεστ υπέταξε τη Ναντ και την έστειλε στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Μπρεστ επικράτησε με 2-0 της Ναντ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Ligue 1 κι έκανε σημαντικό βήμα παραμονής χάρη στα γκολ των Λε Ντουαρόν στο 18’ και Περέιρα-Ιάγκε στο 35’.

Η Μπρεστ ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρηση κόντρα στη Ναντ (2-0), για την 33η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λέπτου και χάρη στα γκολ των Λε Ντουαρόν στο 18’ και Περέιρα-Ιάγκε στο 35’, πήραν σπουδαίο τρίποντο παραμονής. Από την άλλη, η Ναντ μπήκε σε κίνδυνο, όντας στην τέταρτη θέση από το τέλος με 32 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Μπρεστ. Στο 18ο λεπτό, ο Λε Ντουαρόν εκμεταλλεύτηκε το το ολέθριο σφάλμα του Λαφόντ κι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Στο 35ο λεπτό, μετά από την πολύ ωραία σέντρα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, του Κέβιν Λαλά, ο Περέιρα-Ιάγκε κέρδισε τους πάντες στην εναέρια μονομαχία και με μία όμορφη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0).

Στο δεύτερο μέρος, τα «καναρίνια» προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους, ενώ παρέμειναν για έκτο σερί ματς αήττητοι.