Πρώτη νίκη για τη Λυών κόντρα στη Ρεν – Κοντά στην επικίνδυνη ζώνη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Πρώτη νίκη για τη Λυών κόντρα στη Ρεν – Κοντά στην επικίνδυνη ζώνη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Γιώργος Σακελλαρίου 20:26 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 12.11.2023

Η Ρεν έμεινε με δέκα παίκτες από το 5’ και η Λυών με 1-0 πανηγύρισε την πρώτη της νίκη!

Η άλλοτε αυτοκράτειρα στη Ligue 1 Λυών ήταν ουραγός χωρίς νίκη.

Πήγε για τη 12η αγωνιστική, λοιπόν, ν’ αντιμετωπίσει τη Ρεν, η οποία είχε τέσσερα ματς χωρίς νίκη, αλλά η ψυχολογία ήταν ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Πέμπτη με 3-1 για το Europa League. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αποφασισμένοι και κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτης τους νίκη με 1-0!

Το ματς για την αντίπαλο του «τριφυλλιού» στράβωσε νωρίς, αφού μόλις στο 5’ η Ρεν έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντουέ.

Οι φιλοξενούμενοι του Φάμπιο Γκρόσο ήταν αισθητά βελτιωμένοι και φυσικά εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Έτσι, κατάφεραν να σκοράρουν στο 67’ με τον Ο' Μπράιαν και κράτησαν το σκορ έως το τέλος.

Νωρίτερα, σκόνταψε η Λιλ κι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, μένοντας στην έδρα της στο 1-1 κόντρα στη μαχητική Τουλούζ.

Ρεν (Μπρούνο Ζενεσιό): Μανταντά, Γουό (85’ Γκουιρί), Τρουφέ (46’ Μπελοσιάν), Τεατέ, Γκ. Ντουέ, Λε Φεέ, Μάτιτς, Μπουριζό, Μπλας (73’ Ντ. Ντουέ), Τεριέ (46’ Σανταμαρία), Σαλάχ (46’ Καλιμουεντό).

Λυών (Φάμπριο Γκρόσο): Λόπες, Ταλιαφίκο, Ο’ Μπράιαν, Ντιομαντέ, Κουμενπτί, Κακερέ, Τολισό (94’ Λόβρεν), Αλβέρο (46’ Λακαζέτ), Τσερκί (64’ Ζεφίνιο), Μπαλντέ (64’ Καντεβέρε), Νουαμά (77’ Ντιαβαρά).