Η Μονακό πέταξε δύο βαθμούς στη Χάβρη - Έχασαν πέναλτι στο 90'+10' οι γηπεδούχοι!

Η Μονακό πέταξε δύο βαθμούς στη Χάβρη - Έχασαν πέναλτι στο 90'+10' οι γηπεδούχοι!

Sportal newsroom 00:10 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 12.11.2023

Η Μονακό έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Χάβρη κι αυξήθηκε η απόσταση από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μονακό δεν έπιασε καλή απόδοση και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της αξιόμαχης Χάβρης.

Η ομάδα του πριγκιπάτου για τη 12η αγωνιστική φιλοξενήθηκε στη Χάβρη και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Έτσι έμεινε στο 0-0 και η διαφορά της από την Παρί Σεν Ζερμέν αυξήθηκε στους 3 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, γλίτωσαν και την ήττα στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι μέσω VAR κέρδισαν πέναλτι, ο Γκραντσίρ εκτέλεσε το πέναλτι στο 90'+10', αλλά ο Κεν απέκρουσε! 

Νωρίτερα, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετώπισε εκτός έδρας τη φορμαρισμένη Ρεμς, ωστόσο, δεν δυσκολεύτηκε να τη νικήσει, αφού επικράτησε με 0-3. Πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ που πέτυχε χατ-τρικ.

Η Παρί μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 3'. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρήκε ωραία τον Κιλιάν Εμπαπέ στην περιοχή και αυτός με φανταστικό πλασέ έκανε το 0-1. Η Ρεμς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 8' με τον Ίτο ωστόσο μετά από εξέταση του VAR το γκολ τελικά δεν μέτρησε για οφσάιντ. Η Παρί απείλησε ξανά στο 14' με το σουτ του Κανγκ Ιν Λι όμως ο Ντιούφ είχε την απάντηση και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 30' ο Ίτο προσπάθησε να γίνει ξανά επικίνδυνος για τη Ρεμς στο 30' όμως το πλασέ του δεν ήταν ικανό για να νικήσει τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα. Η Ρεμς απείλησε ξανά στο 34' με το σουτ του Αγκμπαντού που κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Παριζιάνων. Ένα λεπτό αργότερα ο Εμπαπέ πλάσαρε για το δεύτερο γκολ της Παρί όμως έστειλε την μπάλα έξω.

Η Ρεμς είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 41'. Ο Ρίτσαρντσον πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή όμως ο Ντοναρούμα αντέδρασε και απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας το 0-1. Ο Ιταλός τερματοφύλακας απέκρουσε επίσης και την κεφαλιά του Αγκμπαντού στο 56'. Τελικά η ομάδα που βρήκε το γκολ ήταν η Παρί στο 59'. Ο Σολέρ έδωσε την πάσα στον Εμπαπέ μέσα στην περιοχή και αυτός έκανε το 0-2.

Ο Εμπαπέ σημείωσε χατ-τρικ, αλλά ο Λουίς Ενρίκε τον έβγαλε στη σέντρα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος και δεν πρόκειται να σας πω το γιατί»
LIGUE 1

23:08 - 11.11.2023

Ο Εμπαπέ σημείωσε χατ-τρικ, αλλά ο Λουίς Ενρίκε τον έβγαλε στη σέντρα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος και δεν πρόκειται να σας πω το γιατί»

Μετά το... σόου του Εμπαπέ κόντρα στη Ρεμς, ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν Λουίς Ενρίκε, ανέφερε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε ευκαιρία και στο 67' όμως δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να νικήσει τον Ντιούφ. Τελικά ο Εμπαπέ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 82΄, όταν και έκανε το 0-3 με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Εμπαπέ θα μπορούσε να σκοράρει και τέταρτο γκολ όμως στάθηκε άτυχος, αφού στο 90' είχε βρει το οριζόντιο δοκάρι.