Κόλλησε στο μηδέν με τη Λιλ η Μαρσέιγ κι έμεινε στη μέση της βαθμολογίας

Κόλλησε στο μηδέν με τη Λιλ η Μαρσέιγ κι έμεινε στη μέση της βαθμολογίας

Γιώργος Σακελλαρίου 00:04 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 05.11.2023

Σ’ ένα ντέρμπι με ελάχιστες φάσεις η Μαρσέιγ έμεινε στο 0-0 με τη Λιλ.

Η Μαρσέιγ έχει θέματα στο γαλλικό πρωτάθλημα και φάνηκε και στο ντέρμπι με τη Λιλ.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League έμεινε στο «Βελοντρόμ» στο 0-0 σε ένα ντέρμπι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας για την ενδέκατη αγωνιστική της Ligue 1.

Έτσι, παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ η Λιλ βρίσκεται πλέον στο -5 από την κορυφή.

Στο 5’ ο Ομπαμεγιάνγκ αστόχησε και στο 15’ ο Γιαζίτσι επιχείρησε να κρεμάσει τον Λόπες, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι στην καλύτερη φάση του ματς.

Στο 45’ η Μαρσέιγ είχε τη μοναδική της ευκαιρία στον αγώνα. Ο Κλος έκανε τη σέντρα και ο Χαρίτ από το ύψος του πέναλτι δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος είχε μόνο μία φάση η Λιλ με τον Γκόμες στο 55’ και στη συνέχεια και οι δύο απέφυγαν τα ρίσκα.

Το ματς είχε αρκετή ένταση και μάλιστα η Λιλ διαμαρτυρήθηκε για τη μη αποβολή του Χαρίτ σε αψιμαχία με τον Σάντος. Ο τεχνικός της Πάουλο Φονσέκα με τη λήξη του πρώτου μέρους φώναζε μπροστά στις κάμερες. «Είναι δύσκολο να νικήσεις όταν παίζεις με 11 εναντίον 14».

Τουλάχιστον ας πληρώσει τώρα η Μαρσέιγ, την αντίδραση της ΑΕΚ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:19 - 04.11.2023

Τουλάχιστον ας πληρώσει τώρα η Μαρσέιγ, την αντίδραση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέταξε κλασικές ευκαιρίες, ο διαιτητής και ο VAR της... πέταξαν πέναλτι μαρς και άφησε δυο βαθμούς εκεί που οι άλλοι δύσκολα θα αφήσουν, αλλά τώρα μόνο το πως θα βγάλει αντίδραση στον "τελικό" με την Μαρσέιγ είναι αυτό που μετράει. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Μαρσέιγ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόπες - Κλος, Ζιγκό (68’ Μεϊτέ), Εμπεμπά, Λόντι - Κοντογκμπιά, Ρονγκιέρ, Βερετού (68’ Εντιαγέ) – Σαρ (77’ Βιτίνια), Ομπαμεγιάνγκ (77’ Κορέα), Χαρίτ.

Λιλ (Πάουλο Φονσέκα): Σεβαλιέ - Ισμαϊλι, Ριμπέιρο, Γιόρο, Σάντος – Γκόμες (90’ Χάραλντσον), Αντρέ, Μπενταλέμπ - Γιαζίτσι (90’ Ντέιβιντ), Ζεγκρόβα (79’ Καμπέγια), Καβαλέιρο (71’ Ούνας).