Η άκρως αποτελεσματική Ρεμς απέδρασε με σπουδαίο «διπλό» από το Λιλ

Λιλ - Ρεμς

i

©printscreen

Η άκρως αποτελεσματική Ρεμς απέδρασε με σπουδαίο «διπλό» από το Λιλ

Κωνσταντίνος Ζήκος 23:57 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 27.09.2023

Tο παιχνίδι μεταξύ Λιλ και Ρεμς ήταν αυτό που «έκλεισε την αυλαία» της 6ης αγωνιστικής της Ligue 1 και επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις, καθώς η Ρεμς πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας επί της Λιλ με 2-1.

Μεγάλη νίκη της Ρεμς επί της Λιλ στο παιχνίδι που έκλεισε την «αυλαία« της 6ης αγωνιστικής της Ligue 1, αφού η Ρεμς ήταν άκρως αποτελεσματική, μετουσιώνοντας σε γκολ τις ελάχιστες φάσεις της. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν τη πίεση της Λιλ και απέσπασαν τη νίκη με 2-1.

Η Ρεμς ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί από το 12ο λεπτό, με γκολ του Μοχάμεντ Νταραμί, ο οποίος υποδέχτηκε τη μπάλα μέσα στη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR για υποψία φάουλ στην αρχή της φάσης, αλλά εν τέλει μέτρησε κανονικά.

Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν ξανά την Λιλ, αφού μετά από μόλις δύο λεπτά και το 16ο λεπτό, η Ρεμς βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Κειτό Νακαμούρα. Το πρώτο μέρος έμεινε ως είχε, με τη Ρεμς να σκοράρει δύο φορές σε δύο προσπάθειες συνολικά που είχε προς την αντίπαλη εστία, με την Λιλ να ολοκληρώνει το ημίχρονο με 70% ποσοστό κατοχής μπάλας.

Στο 70ο λεπτό, η Ρεμς έχασε σπουδαία ευκαρία για να τελειώσει το παιχνίδι με ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Σεβαλιέ απέκρουσε εντυπωσιακά ένα σουτ του Μάρσαλ Μουνέτσι. Μετά από δέκα λεπτά, στο 80' της αναμέτρησης, η Λιλ κατάφερε να μειώσει σε 2-1, χάρη σε ωραία κεφαλία του Αντρέ, μετά από σέντρα του Ισμαίλι.

Η Λιλ δεν μπόρεσε να βρει γκολ ισοφάρισης και έτσι γνώρισε την ήττα στην έδρα της με 2-1,

Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για τις απειλές των οπαδών στον πρόεδρο της Μαρσέιγ
EUROPA LEAGUE

11:49 - 25.09.2023

Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για τις απειλές των οπαδών στον πρόεδρο της Μαρσέιγ

Το κλίμα στη Μαρσέιγ είναι τεταμένο, με τα αρνητικά αγωνιστικά αποτελέσματα της ομάδας, να έχουν φέρει εξελίξεις σε πολλά μέτωπα, όπως ήταν αρχικά η απομάκρυνση του Μαρθελίνο από τον πάγκο, αλλά και οι απειλές στον πρόεδρο των «Μασσαλών» για να αποχωρήσει.

Μετά το αποψινό αποτέλεσμα, η Ρεμς ανέβηκε στη 5η θέση της βαθμολογίας και τους 10 βαθμούς, έχοντας τρείς νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Από την άλλη, η Λιλ έμεινε στην 11η θέση και τους 8 βαθμούς, έχοντας ρεκόρ 2-2-2.

Η βαθμολογία της Ligue 1

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής(6η)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής(7η)