Εκστασιασμένοι οι οπαδοί της Λιντς τραγουδούν Kaiser Chiefs μετά τη νίκη επί της Λέστερ (vid)

Εκστασιασμένοι οι οπαδοί της Λιντς τραγουδούν Kaiser Chiefs μετά τη νίκη επί της Λέστερ (vid)

Δημήτρης Χούπης 11:33 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 25.02.2024

Οι οπαδοί της Λιντς μετά τη νίκη επί της Λέστερ την περασμένη Παρασκευή άρχισαν να τραγουδούν ένα... δικό τους συγκρότημα, τους Kaiser Chiefs.

Μπορεί η μάχη για τον τίτλο στην Premier League να έχει... φουντώσει για τα καλά, ωστόσο και το πρωτάθλημα στην Championship δεν πάει πίσω. Συγκεκριμένα η Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ενώ είχε μία καλή διαφορά ασφαλείας από τη δεύτερη θέση, η ήττα από τη Λιντς την έφερε σε δύσκολη θέση για την πρωτιά.

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή (23/2) η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε επικράτησε στο Elland Road με 3-1 των «αλεπούδων», ανέβηκε στη δεύτερη θέση και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στου έξι. Η Λέστερ μπορεί να προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Φάες, ωστόσο η Λιντς με τρία γκολ μετά το 80' πήρε τη νίκη. Ο Ρόμπερτς αρχικά στο 80ο λεπτό έκανε το 1-1, ο Γκρέι στο 83' έκανε το 2-1 και ο Μπάμφορντ στο 90+4΄διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Μετά το σφύριγμα της λήξης το γήπεδο της ομάδας... έβραζε αφού οι οπαδοί των «παγωνιών» βρισκόντουσαν σε κατάσταση «μέθης μετά τη μεγάλη νίκη, η οποία τους ανέβασε στη δεύτερη θέση που οδηγεί κατευθείαν στην Premier League.

Κάπως έτσι έπειτα από τη λήξη ο κόσμος της ομάδας άρχισε να τραγουδάει εκστασιασμένος ένα τραγούδι των Kaiser Chiefs, ένα συγκρότημα το οποίο είναι από την πόλη του Λιντς. Το αγγλικό συγκρότημα από τη μεριά του, μέσω ανάρτησης στο twitter, αποθέωσε το κοινό της ομάδας που τους τίμησε με το τραγούδι τους.