Λιντς: Ο Άλφρεντ Σρούντερ πιθανότερος διάδοχος του Μαρτς στον πάγκο
i

Ο Άλφρεντ Σρούντερ/© Ajaxfc

Λιντς: Ο Άλφρεντ Σρούντερ πιθανότερος διάδοχος του Μαρτς στον πάγκο

Sportal newsroom 13:53 - 13.02.2023

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ, Άλφρεντ Σρούντερ, είναι ο από τους υποψήφιους να διαδεχθεί τον Τζέσι Μαρτς στον πάγκο της Λιντς.

Από τις 6 Φεβρουαρίου, μια μέρα μετά την ήττα (1-0) που γνώρισε στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, η Λιντς βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, έχοντας λύσει τη συνεργασία της με τον Τζέσι Μαρτς. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει το θέμα, προχωρώντας σε συμφωνία με τον Άλφρεντ Σρούντερ.

Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός, το απόγευμα της Κυριακής, βρέθηκε στις κερκίδες του «Έλαντ Ρόουντ» και παρακολούθησε από κοντά τη Λιντς να χάνει 2-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σρούντερ, την σεζόν 2020-21, ήταν βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Βέλγιο, με την Μπριζ, γεγονός που του έδωσε το «εισιτήριο» για τον πάγκο του Άγιαξ. Ωστόσο, η πορεία του στο Άμστερνταμ δεν ήταν η αναμενόμενη, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την ομάδα στα τέλη Ιανουαρίου, έπειτα από ένα σερί επτά αγώνων δίχως νίκη του «Αίαντα» στην Eredivisie.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς του στον Άγιαξ είναι λογικό να έχουν προβληματίσει τους φίλους της Λιντς, οι οποίοι δεν είναι καθόλου βέβαιοι πως ο Σρούντερ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σώσει την ομάδα τους από τον υποβιβασμό.