Η Σoφία Μαρτίνεζ σχολίασε για πρώτη φορά τη φημολογία ότι είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Μέσι με την Αντονέλα: «Απλά είμαι γυναίκα και...»

Σοφία Μαρτίνεζ - Λιονέλ Μέσι

Η Σoφία Μαρτίνεζ σχολίασε για πρώτη φορά τη φημολογία ότι είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Μέσι με την Αντονέλα: «Απλά είμαι γυναίκα και...»

Sportal newsroom 19:57 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 26.11.2023

Έντονη φημολογία υπήρξε για τη δημοσιογράφο Σοφία Μαρτίνεζ, η οποία θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μέσι με την Αντονέλα. Η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες και εξήγησε τι συμβαίνει πραγματικά.

Σάλος έχει προκληθεί με τη φημολογία για κρίση στη σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η δημοσιογράφος Σοφία Μαρτίνες φέρεται να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Συγκεκριμένα η «Directo do Miolo» αναφέρει ότι ο Αργεντινός σταρ απάτησε τη σύζυγο του μαζί της, με το ζευγάρι να βρίσκεται μια ανάσα από το διαζύγιο.

Sportal Sunday Live για το Παναθηναϊκός - Άρης και τη μεταγραφή Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Η Σοφία Μαρτίνεθ μίλησε για τη σχέση της με τον Μέσι, ξεκαθαρίζοντας ότι η φημολογία υπάρχει επειδή είναι γυναίκα συνήθως η παραμικρή κίνηση παρεξηγείται σε τέτοιες περιπτώσεις. Η δήλωση ήρθε μετά την ερώτηση της δημοσιογράφου αν ο Μέσι είναι ερωτευμένος μαζί της.

«Όχι, νομίζω ότι ο Λέο φέρεται καλά σε πολλούς δημοσιογράφους, αυτούς που του χαμογελούν, γιατί απλά του αρέσει και του φέρεται καλά. Η μόνη διαφορά με μένα είναι επειδή είμαι γυναίκα, οπότε βγαίνουν πολλά πράγματα», είπε στην εκπομπή «Generación F», από το πρόγραμμα «Despierta América», στο δίκτυο Univision.