Τα εκατομμύρια που έχει χαρίσει, μέχρι στιγμής, ο Μέσι στην 'Ιντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι

i

© printscreen

Τα εκατομμύρια που έχει χαρίσει, μέχρι στιγμής, ο Μέσι στην 'Ιντερ Μαϊάμι

Μαρία Δαλιάνη • 09:49 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο ερχομός του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρος σε όλα τα επίπεδα.

Η Ίντερ Μαϊάμι τo καλοκαίρι που μας πέρασε έριξε μία μεταγραφική βόμβα αφού έκανε δικό της τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός επέλεξε για τελευταίο σταθμό της καριέρας την ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης ο Ντέβιντ Μπέκαμ απορρίπτοντας προτάσεις από Μπαρτσελόνα και Άλ Χιλάλ.

Η άφιξη του Μέσι δημιούργησε ενθουσιασμό στις τάξεις τω φιλάθλων, όπως ήταν λογικό, της Ίντερ Μαϊάμι ενώ αύξησε και τους φανς της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις έγινε γνωστή η μετακίνηση του Παγκόσμιου πρωταθλητή στην Ίντερ Μαϊάμι οι followers των Αμερικανών στο instagram αυξήθηκαν κατακόρυφα και από τους 900.000 έφτασαν τους 3.600.000 μέσα σε ένα απόγευμα.

 Επίσης, αλλαγές υπήρξαν και στις τιμές των εισιτηρίων αφού το φθηνότερο εισιτήριο πριν τον ερχομό του Μέσι ήταν στα 27 ευρώ ενώ μετά την άφιξη του εκτοξεύτηκε στα 306 ευρώ.

Η Ίντερ Μαϊάμι ξεκινάει την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου όπου θα αγωνίζεται ο Μέσι
REST OF THE WORLD

12:08 - 29.08.2023

Η Ίντερ Μαϊάμι ξεκινάει την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου όπου θα αγωνίζεται ο Μέσι

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η κατασκευή του έργου του «Miami Freedom Park», το οποίο θα περιλαμβάνει ένα νέο υπερσύγχρονο στάδιο όπου θα αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του.

Ο Αργεντινός σταρ δεν φαίνεται να έχει χάσει την φόρμα του και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να σημειώσει 11 γκολ, 3 ασίστ και έχει κερδίσει και το League Cup.

Σύμφωνα με την Athletic η παρουσία του Μέσι στην ομάδα του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέβιντ Μπέκαμ χάρισε στην Ίντερ Μαϊάμι 243 εκατομμύρια ευρώ ευρώ οι συνδρομητές της Apple TV που μεταδίδει τις αναμετρήσεις της Ίντερ Μαϊάμι αυξήθηκαν κατά 300.000.000 προσφέροντας της 26 εκατομμύρια.