Λιβάι Γκαρσία: «Χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε ματς» (vid)

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Λιβάι Γκαρσία: «Χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε ματς» (vid)

Sportal newsroom 12:52 - 15.01.2024

Ο Λιβάι Γκαρσία κατά την βράβευσή του ως πολυτιμότερος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για την εμφάνισή του και για τα γκολ που σημείωσε.

Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο πέτυχε τα δύο γκολ της Ένωσης (και ένα τρίτο που ακυρώθηκε), ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και πραγματοποίησε συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για την εξέλιξη του αγώνα, όσο και για την προσωπική του απόδοση και το γεγονός ότι σκοράρει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια.

«Αρχικά είναι μία δύσκολη ισοπαλία. Δεν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμούσε από αυτό το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τον έναν βαθμό. Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκοράρω σχεδόν σε κάθε ματς. Οπως έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα.

Ασύλληπτος Γκαρσία με 8 γκολ μέσα σ' έναν μήνα, πήρε και την... ρεβάνς που έψαχνε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:50 - 15.01.2024

Ασύλληπτος Γκαρσία με 8 γκολ μέσα σ' έναν μήνα, πήρε και την... ρεβάνς που έψαχνε

Δυο γκολ πέτυχε ο Λιβάι στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος έφτασε τα οκτώ τέρματα μέσα σε ακριβώς έναν μήνα και είναι πρώτος σε... ευστοχία

 Σκέφτομαι πρώτο το σύνολο και μετά εάν σκοράρω είναι καλό. Κι αν τα γκολ μου συνεισφέρουν σε μία νίκη ή στο να κερδίσουμε έναν βαθμό, γι' αυτό είμαι εγώ εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.