Η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο - Άνετο πέρασμα από την έδρα της Φροζινόνε

Φροζινόνε - Ίντερ

i

© PrtScr

Η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο - Άνετο πέρασμα από την έδρα της Φροζινόνε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:39 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 20.05.2024

Η Ίντερ επικράτησε εκτός έδρας της Φροζινόνε (0-5), πατώντας το... γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο.

Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ!

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A, η πρωτοπόρος και πρωταθλήτρια ομάδα του Μιλάνου επικράτησε εκτός έδρας της Φροζινόνε (0-5), δίνοντας το δικό της «σόου» στο δεύτερο μέρος.

Στον... Θεό οι τιμές εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

22:51 - 10.05.2024

Στον... Θεό οι τιμές εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League

Κέρδος δίχως προηγούμενο προσπαθούν να βγάλουν κάποιοι από τον τελικό του Europa Conference League, αφού μεταπωλούν τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - Φιορεντίνα σχεδόν 20 φορές πιο ακριβά από την τιμή που το απέκτησαν.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, οι «Νερατζούρι» μπήκαν δυναμικά, πίεσαν ψηλά και δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο άνοιξαν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το κλέψιμο, ο Τουράμ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά κι έκανε το γύρισμα για τον αμαρκάριστο Φρατέζι, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στη συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης άλλαξε και η Φροζινόνε έδειξε τα... δόντια της. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες κι έψαξαν την ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 41ο λεπτό, ο Σεντίρα βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή κι εξαπέλυσε μία «οβίδα», με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα απολαυστικό 45λεπτο, με τρομερό ρυθμό, αρκετές φάσεις και σκληρές μονομαχίες. Στο 59΄ η Ίντερ έφτασε μία... ανάσα από το δεύτερο γκολ, όμως ο Μπίσεκ στάθηκε άτυχος καθώς η κεφαλιά του έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε ο Γερμανός αμυντικός, το πραγματοποίησε ο Αρναούτοβιτς μερικά δευτερόλεπτα αργότερα (61΄).

Ο Φρατέζι υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και σέρβιρε για τον Αυστριακό φορ, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 2-0 των φιλοξενούμενων.

Στο 77ο λεπτό η Ίντερ «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Μπιουκάναν έκανε την κούρσα από τα αριστερά και με ένα άπιαστο πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, ενώ λίγο αργότερα (80΄) ο Λαουτάρο Μαρτίνες με ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής έδωσε διαστάσεις θριάμβου (0-4).

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τουράμ (0-5) στο 84΄, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ κι εκτέλεσε υποδειγματικά.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πάλεψαν για τη μείωση του σκορ, όμως δεν τη βρήκαν.

Με αυτό το τρίποντο, η Ίντερ έφτασε τους 92 πόντους, ούσα πλέον στο +21(!) από τη δεύτερη Μίλαν, η οποία έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Φροζινόνε γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από σχεδόν δύο μήνες και παρέμεινε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 32 βαθμούς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ