Ο τρομερός Χάαλαντ έστησε «πάρτι» με καλεσμένη τη Γουλβς και η Σίτι συνεχίζει ασταμάτητη!

Χάαλαντ

i

© Photo by Matt McNulty/Getty Images

Ο τρομερός Χάαλαντ έστησε «πάρτι» με καλεσμένη τη Γουλβς και η Σίτι συνεχίζει ασταμάτητη!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:31 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 18.05.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε άνετα τη νίκη κόντρα στη Γουλβς (5-1), με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να δίνει το δικό του... σόου.

Ποιος είδε τον Χάαλαντ και δεν τον φοβήθηκε...

Με τον Νορβηγό «killer» να βρίσκεται σε τρελά κέφια, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχτηκε τη Γουλβς στο «Έτιχαντ» για την 36η αγωνιστική της Premier League και πανηγύρισε άνετα το τρίποντο (5-1).

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο η ομάδα του Πεπ «κλείδωσε» τη νίκη, με τον Χάαλαντ να σημειώνει χατ τρικ σε 45 λεπτά!

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο ίδιος άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ στο 35΄ βρήκε δίχτυα με ασύλληπτο τρόπο. Ο Ρόδρι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο υψηλόσωμος φορ σηκώθηκε στον... ουρανό, διαμορφώνοντας με το κεφάλι το 2-0.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ο Χάαλαντ ευστόχησε ξανά σε εκτέλεση πέναλτι, με το δεύτερο μέρος να αποτελεί μία τυπική διαδικασία.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Γουλβς, η οποία μείωσε σε 3-1 στο 53ο λεπτό με τον Χι-Τσαν.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «Πολίτες» έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα.

Στο 54΄, ο Χάαλαντ και πάλι με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πανηγύρισε το τέταρτο του γκολ στο ματς, ενώ ο Άλβαρες στο φινάλε (85΄) έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα από θέση τετ α τετ (5-1).

Με αυτό το τρίποντο, το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα παρέμεινε στη 2η θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, όμως με ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Γουλβς βρίσκεται στην 11η θέση με 46 πόντους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ