ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1

LIVE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-1

Sportal newsroom 21:35 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 24.02.2023

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη της ρεβάνς μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα για τα play-off του Europa League.

Τέλος παιχνιδιού, με τη Γιουνάιτεντ να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα και φυσικά την πρόκριση της στους «16» του Europa League.

93' Τεράστια ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα, με τον Λεβαντόβσκι να νικάει τον Ντε Χέα, αλλά τον Βαράν να σταματάει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Όπως και να' χει, έχει δοθεί οφσάιντ.

Και τώρα κυνηγάει η Μπαρτσελόνα...

73' ΓΚΟΟΛ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άντονι να κάνει το 2-1 με ένα φοβερό σουτ.

64' Τεράστια ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Ο Ντε Χέα με μια τρομερή επέμβαση είπε όχι σε κεφαλιά του Κουντέ.

59' «Κοκορομαχίες» τώρα στο ματς και κίτρινη κάρτα στον Μπρούνο Φερνάντες, που κλώτσησε την μπάλα στον πεσμένο Ντε Γιονγκ.

Υπενθυμίζεται πως με αυτό το σκορ το ματς πάει παράταση.

47' ΓΚΟΟΛ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Φρεντ να νικάει τον Τερ Στέγκεν με ένα σουτ μέσα από την περιοχή για το 1-1.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, με την Μπαρτσελόνα να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

42' Φάουλ σε καλό σημείο για την Μπαρτσελόνα, πέρασε ανεκμετάλλευτο.

35' Η Γιουνάιτεντ πύκνωσε τις επισκέψεις της στην περιοχή της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπορεί να βγάλει καθαρή φάση ισοφάρισης.

30' Πολύ καλό ματς για Μπαλντέ και Κεσιέ από πλευράς Μπαρτσελόνα.

Ο Λεβαντόβσκι σκοράρει (18') από την άσπρη βούλα για να βάλει μπροστά στο σκορ την Μπαρτσελόνα:

26' H Μπαρτσελόνα για την ώρα κρατάει σχετικά άνετα το προβάδισμα της. Η Γιουνάιτεντ ψάχνει να βρει ρυθμό επιθετικά, αλλά δεν είναι εύκολο καθώς οι «μπλαουγκράνα» κρατάνε τη μπάλα πολλή ώρα στα πόδια τους.

18' ΓΚΟΟΛ για την Μπαρτσελόνα! Εύστοχη εκτέλεση από τον Λεβαντόβσκι, με τον Ντε Χέα να κάνει επαφή με την μπάλα, αλλά να μην καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν.

16' Πέναλτι για την Μπαρτσελόνα! Ο Μπρούνο Φερνάντες τράβηξε τον Μπαλντέ και ο διαιτητής έδειξε άσπρη βούλα.

3' Τεράστια ευκαιρία, με τον Μπρούνο Φερνάντες να βγαίνει σε θέση τετ α τετ και τον Τερ Στέγκεν να του λέει όχι.

1' Σέντρα στο Old Trafford!

Έρικσεν, Μαρσιάλ και Φαν ντε Μπεκ εκτός μάχης για τους «κόκκινους διαβόλους». Ντεμπελέ, Πέδρι και Γκάβι (τιμωρημένος) οι απουσίες για τους «μπλαουγκράνα».

Λίγο πριν τη σέντρα, ας θυμηθούμε την εκπληκτική εξέλιξη της πρώτης αναμέτρησης στη Βαρκελώνη...

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο, Φρεντ, Φερνάντες, Βέγκχορστ, Σάντσο, Ράσφορντ.
 


Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Κεσιέ, Ραφίνια, Λεβαντόβσκι, Ρομπέρτο.

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο Camp Nou και θα λύσουν τις διαφορές τους επί αγγλικού εδάφους, με φόντο τους 16 του Europa League.

Ζευγάρι με άρωμα Champions League και μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ρεβάνς στο Old Trafford.