Μαρσέιγ και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς
i

©Photo by Chris Ricco/Getty Images

Μαρσέιγ και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς

Sportal newsroom 00:11 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 17.05.2024

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στη Μασσαλία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Μπέργκαμο.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στη Μασσαλία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Αταλάντα για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa League.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός, με την ομάδα από τη Μασσαλία να ζητάει πέναλτι στο 6ο μόλις λεπτό σε μαρκάρισμα πάνω στον Ομπαμεγιάνγκ. Αλλά ο διαιτητής το παιχνιδιού δεν συμφώνησε και είπε «παίζετε». Πέντε λεπτά μετά η Αταλάντα άνοιξε το σκορ με τον Σκαμάκα, ο οποίος είναι σε... τρελά κέφια τελευταία.

Η ασταμάτητη Λεβερκούζεν «πάτησε» τη Ρόμα μέσα στο Ολίμπικο και... φουλάρει για τρεμπλ!
EUROPA LEAGUE

23:57 - 02.05.2024

Η ασταμάτητη Λεβερκούζεν «πάτησε» τη Ρόμα μέσα στο Ολίμπικο και... φουλάρει για τρεμπλ!

Το... παραμύθι της Λεβερκούζεν δεν έχει τέλος, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνοσο να επικρατεί της Ρόμα με 2-0 στο «Ολίμπικο» και να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League.

Ωστόσο οι Μασσαλοί είχαν απάντηση με τον τον Εμπεμπά, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε μια τρομερή ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ τη Μαρσέιγ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα από το Μπέργκαμο έχασε μια καλή στιγμή με τον Λούκμαν, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Παρόλα αυτά η Μαρσέιγ σκόραρε με τον Σααρ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 73ο λεπτό η γαλλική ομάδα είχε μια τεράστια ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά το σουτ του Ουνάχι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν εξαιρετικοί αμυντική λειτουργία, αλλά καμία δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το παιχνίδι τελικά έληξε ισόπαλο και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς στο Μπέργκαμο σε μία εβδομάδα.