Mε υπογραφή Κέιν η νίκη της Μπάγερν, αποχαιρετά την τετράδα η Ντόρτμουντ μετά τον... περίπατο της Λειψίας

O Κέιν στο Μπάγερν - Άιντραχτ

i

Photo by Silas Schueller via Getty Images

Mε υπογραφή Κέιν η νίκη της Μπάγερν, αποχαιρετά την τετράδα η Ντόρτμουντ μετά τον... περίπατο της Λειψίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:15 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 27.04.2024

Η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Χάρι Κέιν να «καθαρίζει» για την ομάδα του (2-1). Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ είδε τη Λειψία να κερδίζει με 4-1 μέσα στη έδρα της και να μεγαλώνει την απόσταση στην τετράδα.

Τρίποντο κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξασφάλισε η Μπάγερν Μονάχου και αυτό χάρη στον επιθετικό της, Χάρι Κέιν. Ο Βρετανός φορ πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του (2-1), μέσω των οποίων εκείνη επικράτησε στο ματς της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το 1-0 ήρθε από τα πόδια του έμπειρου σέντερ φορ των Βαυαρών, ο οποίος στο 9ο λεπτό τροφοδοτήθηκε από τον Γκερέιρο και πλάσαρε εύστοχα για το προβάδισμα της ομάδας του. Ακολούθησε η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους, με τον Εκιτικέ στο 23ο λεπτό να δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα.

Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τη Μπάγερν τελικά όμως να βρίσκει δίχτυα στο δεύτερο. Στο 60ο λεπτό ο γνώριμος ρέφερι, Ντάνιελ Σλάγκερ, έδειξε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Μίλερ. Αυτό εκτέλεσε εύστοχα ο Χάρι Κέιν, ο οποίος στο 61ο λεπτό διαμόρφωσε και το τελικό 2-1.

ΛΕΙΨΙΑ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 4-1

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ μπήκε σε σοβαρούς μπελάδες και ευθύνη σε αυτό φέρει η Λειψία, η οποία και επικράτησε στην έδρα της με 4-1. Κάπως έτσι, οι Βεσταφλοί είδαν την τέταρτη θέση να απομακρύνεται, με την αντίπαλό της να έχει πλέον διαφορά πέντε βαθμών

Η ομάδα του Τέρζιτς ήταν εκείνη που πήρε προβάδισμα στο 20', με το τέρμα του Σάντσο να κάνει το 1-0. Στο 23' ο Οπεντά έκανε το 1-1, όμως το τέρμα μέτρησε ένα λεπτό αργότερα. Η ανατροπή ήρθε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Σέσκο να βρίσκει χώρο στο 45+2' και να κάνει το 2-1.

Στο 46' ο Σιμάκαν έκανε ευκολότερο το έργο της ομάδας του, σκοράροντας για το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε από τα πόδια του Μπόμγκάρντερ που πλάσαρε εύστοχα στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: