Η Λίβερπουλ νίκησε με ανατροπή τη Φούλαμ και πήρε το προβάδισμα για τον τελικό του Carabao Cup
i

©Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Η Λίβερπουλ νίκησε με ανατροπή τη Φούλαμ και πήρε το προβάδισμα για τον τελικό του Carabao Cup

Δημήτρης Χούπης 23:59 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 11.01.2024

Η Λίβερπουλ έκανε ακόμα μια ανατροπή επικρατώντας της Φούλαμ με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup.

Η Λίβερπουλ ήταν η νικήτρια του πρώτου παιχνιδιού με τη Φούλαμ για τον ημιτελικό του Carabao Cup, επικρατώντας με 2-1 και πήρε την ίδια ώρα προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

Το πρώτο μέρος δεν είχε τις ιδιαίτερες ευκαιρίες με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, δεν μπορούσε όμως να απειλήσει. Αυτή που βρήκε πρώτη σκορ ήταν η Φούλαμ. Στο 19ο λεπτό ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε ένα κακό διώξιμο, η μπάλα πήγε στον Γουίλιαν και εκείνος με ωραία ενέργεια έκανε το 1-0 για την ομάδα του Λονδίνου. 

Στη συνέχεια οι «κόκκινοι» είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Χράφενμπεργκ, ο οποίος δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. 

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, ανέβασε την πίεση και στο τέλος βρήκε την ισοφάριση. Στο 68ο λεπτό ο Τζόουνς έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λένο. Τρία λεπτά μετά οι «κόκκινοι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Ο Νούνιες έκανε μια ωραία ενέργεια από τα αριστερά, έδωσε στον Χάκπο και αυτός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έκανε το 2-1. 

Μεγάλη Μίντλεσμπρο σόκαρε την Τσέλσι και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup
REST OF THE WORLD

23:58 - 09.01.2024

Μεγάλη Μίντλεσμπρο σόκαρε την Τσέλσι και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup

Η Μίντλεσμπρο ήταν η νικήτρια του πρώτου ημιτελικού απέναντι στην Τσέλσι της οποίας επικράτησε με 1-0 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να βρουν και ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Λένο ήταν σε αρκετά καλή μέρα. Ενδεικτικό του πόσο ανέβασε ρυθμό στο παιχνίδι της η Λίβερπουλ είναι ότι μετά το 2-1 έχασε πέντε κλασσικές ευκαιρίες!