Η επική ατάκα του Κλοπ για την αργοπορία του στη συνέντευξη Τύπου: «Μεταξύ μας, ποιος χ@στηκε;»

Η επική ατάκα του Κλοπ για την αργοπορία του στη συνέντευξη Τύπου: «Μεταξύ μας, ποιος χ@στηκε;»

Δημήτρης Χούπης 12:29 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 29.05.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ άργησε στη συνέντευξη Τύπου για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα και η απάντησή του για την αργοπορία ήταν... επική.

Η σεζόν ολοκληρώνεται και η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να πει αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ μετά από εννέα χρόνια. Ο Γερμανός μπορεί να έχει ακόμα δύο παιχνίδια με τους «κόκκινους», ωστόσο φαίνεται ότι η διάθεσή του είναι σε καλή κατάσταση.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ το βράδυ της Δευτέρας (13/5) θα φιλοξενηθεί από την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και θέλει να πάρει τη δεύτερη σερί της νίκη, μετά την επικράτηση με 4-2 επί της Τότεναμ. Ενώ από την άλλη οι «βίλανς» θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Βίλα άργησε και με το που μπήκε στην αίθουσα αποφάσισε να κάνει πλάκα με του δημοσιογράφους που βρίσκονταν σε αυτήν. «Συγγνώμη, άργησα για δεύτερη φορά σε δύο εβδομάδες. Μεταξύ μας ποιος χ@στηκε;», ήταν τα λόγια του Γερμανού στην αρχή, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε ότι ο λόγος της αργοπορίας του ήταν μια υποχρέωση που είχε σχέση με τα media.

«Είχα μια υποχρέωση για τα media. Κάποιος από εσάς με καθυστέρησε», είπε στη συνέχεια χιουμοριστικά.

Η σεζόν για τη Λίβερπουλ μπορεί να ξεκίνησε καλά, ωστόσο μέσα σε ένα μήνα χάλασε όσα είχε φτιάξει όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ημέρες έμεινε εκτός από το FA Cup, το Europa League, ενώ τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League την έφεραν στην ουσία εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Κάπως έτσι η τελευταία σεζόν για τον Γιούργκεν Κλοπ δεν έκλεισε με ευχάριστο τρόπο, αφού εκτός από το Carabao Cup δεν έχει κατακτήσει τίποτα άλλο.