Το αινιγματικό post του Τσιμίκα για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Κώστας Τσιμίκας

i

©Photo by sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images

Το αινιγματικό post του Τσιμίκα για το μέλλον του στη Λίβερπουλ

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:34 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 19.05.2024

Ο άσος της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας έκανε ένα post στο Instagram και άφησε ένα αινιγματικό μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε μια δημοσίευση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αφήνοντας (ενδεχομένως) ένα αινιγματικό μήνυμα για τη συνέχεια. Ο Έλληνας αριστερός μπακ ανέβασε μια φωτογραφία του και λεζάντα «θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Ο Τσιμίκας έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο το μέλλον του στο Μερσεϊσάιντ είναι αβέβαιο, όπως υποστήριζε η Liverpool Echo σε δημοσίευμα της.

«Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά η απόδοσή του έχει πέσει μετά τον τραυματισμό στον ώμο νωρίτερα φέτος, με τον "ικανό να παίξει σε πολλές θέσεις" Τζο Γκόμεζ να έχει πάρει σημαντικό ρόλο πλέον στο ρόστερ. Η ικανότητα του Γκόμεζ να παίζει σε πολλές θέσεις σίγουρα θα αναγνωριστεί από τον Σλοτ, αφήνοντας τον Τσιμίκα δυνητικά ευάλωτο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της «Liverpool Echo».

Άλλωστε ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τον πάγκο στο τέλος της σεζόν και στη θέση του αναμένεται να είναι ο Άρνε Σλοτ. Ο νέος προπονητής που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε αρκετές διαφοροποιήσεις του ρόστερ.

Μέσα στη λίστα με τα υποψήφια ονόματα προς αποχώρηση είναι κι αυτό του Έλληνα διεθνή, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο φαίνεται να μην έχει επιστρέψει πλήρως. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη επτά ονόματα συμπληρώνουν την οκτάδα των παικτών που φαίνεται να είναι υπό την απειλή της αποχώρησής τους από τον σύλλογο, με μερικά από αυτά σίγουρα να αποτελούν έκπληξη.