Οριστικό: Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ – Το ανακοίνωσε ο Ολλανδός προπονητής
i

Photo by NESimages/Herman Dingler/DeFodi Images via Getty Images

Οριστικό: Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ – Το ανακοίνωσε ο Ολλανδός προπονητής

Sportal newsroom 22:25 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 25.04.2024

Ο Άρνε Σλοτ ανακοίνωσε ότι θέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Φέγενορντ για την απόκτηση του Ολλανδού τεχνικού.

Μετά τη χθεσινή ήττα στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ η Λίβερπουλ ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον τίτλο. Η Έβερτον επικράτησε με 2-0 των «ρεντς» σε εξ αναβολής ματς για την 29η αγωνιστική της Premier League και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βγήκε νοκ-άουτ από την κούρσα του πρωταθλήματος.

Πλέον λοιπόν, οι «ρεντς» μπορούν να αρχίζουν την «επόμενη μέρα». Και συγκεκριμένα να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, καθώς στην τρέχουσα δεν έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον πλέον. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά χάθηκε, από το Europa League έχουν αποκλειστεί και απ' το Κύπελλο έχουν επίσης αποκλειστεί. Έτσι, ο σχεδιασμός για του χρόνου σιγά σιγά ξεκινάει...

Και με δεδομένη την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό ότι θα αποχωρήσει από το Μέρσεϊσαϊντ, το πρώτο πράγμα που κοιτούν οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου είναι ποιος θα πάρει τα... κλειδιά από τα χέρια του Γερμανού. Και φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει μία περίπτωση τεχνικού.

Ο λόγος για τον Άρνε Σλοτ, που κάθεται στον πάγκο της Φέγενορντ. Ο ίδιος ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ, ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει να γίνει προπονητής των «ρεντς».

«Θα ήθελα να γίνω ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, η απόφαση μου είναι ξεκάθαρη. Φέγενορντ και Λίβερπουλ είναι σε διαπραγματεύσεις και περιμένω τι θα βγει μέσα από αυτές. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα φτάσουν σε συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Άρνε Σλοτ.

Ο Ολλανδός προπονητής οδήγησε τη Φέγενορντ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2022-23 και φέτος στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Επίσης, τη σεζόν 2021-22 έφτασε στον τελικό του Conference League με την ολλανδική ομάδα. Ο 45χρονος τεχνικός είχε καθίσει για 1,5 χρόνο και στον πάγκο της Άλκμααρ, στην οποία διατέλεσε για πρώτη φορά χρέη προπονητή στη ζωή του.