Η Έβερτον ξέρανε τη Λίβερπουλ και τη βγάζει νοκ-άουτ από τον τίτλο – Στο ύψος των περιστάσεων η Γιουνάιτεντ

'Εβερτον - Λίβερπουλ

i

'Εβερτον - Λίβερπουλ/©Photo by Michael Regan/Getty Images

Η Έβερτον ξέρανε τη Λίβερπουλ και τη βγάζει νοκ-άουτ από τον τίτλο – Στο ύψος των περιστάσεων η Γιουνάιτεντ

Ελένη Ανδρικοπούλου 00:00 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 25.04.2024

Η Έβερτον επικράτησε με 2-0 της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ σε εξ αναβολής ματς για την 29η αγωνιστική της Premier League κι έκοψε τα φτερά των «reds» στη μάχη του τίτλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη κόντρα στη Σέφιλντ με 4-2 κάνοντας ανατροπή.

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ αναδείχθηκε η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν με 2-0 της Λίβερπουλ σε αναβολής ματς για την 29η αγωνιστική της Premier League.

Μετά από αυτή τη νίκη η Έβερτον πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και… ξέρανε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ καθώς την έβγαλε νοκ-άουτ από τον τίτλο. Οι «reds» παρουσιάστηκαν κατώτεροι της περίστασης στο« Goodison Park», δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ κι έτσι γνώρισαν την ήττα. Τα γκολ για τα «ζαχαρωτά» σημείωσαν ο Μπράντβεϊτ στο 27΄ κι ο Κάλβελτ Λιούιν στο 58'.

Αισιοδοξία για Σλοτ στη Λίβερπουλ παρά το πρώτο «άκυρο» - Θετικός και ο Ολλανδός για να αναλάβει την ομάδα
PREMIER LEAGUE

13:36 - 24.04.2024

Αισιοδοξία για Σλοτ στη Λίβερπουλ παρά το πρώτο «άκυρο» - Θετικός και ο Ολλανδός για να αναλάβει την ομάδα

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τις επαφές με τον Άρνε Σλοτ, τον οποίο έκανε το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας, ενώ παράλληλα και ο Ολλανδός δείχνει θετικός στη μετακίνησή του στους «κόκκινους».

Ανατροπή με υπογραφή Φερνάντες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» μετά το γκολ του Μπογκλ στο 35' κατάφερε να γυρίσει το ματς δύο φορές και να πάρει τη νίκη με 4-2. Ο Χάρι Μαγκουάιρ ισοφάρισε σε 1-1 στο 42΄ κι οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι προβάδισμα με τον Ντίας στο 50ο λεπτό. Τότε, ανέλαβε δράση ο Μπρούνο Φερνάντες, πήρε το «όπλο» του και με τα δύο γκολ που πέτυχε έκανε την ανατροπή. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα στο 61΄απο το σημείο του πέναλτι και στο 81. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χέιλουντ, σκοράροντας στο 85'.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Γουλβς - Μπόρνμουθ 0-1
Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ 2-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-2
Έβερτον - Λίβερπουλ 2-0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 29ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 35ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ