Αισιοδοξία για Σλοτ στη Λίβερπουλ παρά το πρώτο «άκυρο» - Θετικός και ο Ολλανδός για να αναλάβει την ομάδα

Άρνε Σλοτ

i

©Photo by ANP via Getty Images

Αισιοδοξία για Σλοτ στη Λίβερπουλ παρά το πρώτο «άκυρο» - Θετικός και ο Ολλανδός για να αναλάβει την ομάδα

Δημήτρης Χούπης 13:36 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 24.04.2024

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τις επαφές με τον Άρνε Σλοτ, τον οποίο έκανε το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας, ενώ παράλληλα και ο Ολλανδός δείχνει θετικός στη μετακίνησή του στους «κόκκινους».

Η εποχή Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ πλησιάζει, αφού έχουν μείνει μόλις πέντε παιχνίδι για το τέλος του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα στις τάξεις των «κόκκινων» δουλεύουν για να βρουν τον αντικαταστάτη του Γερμανού, αφού η περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο δεν συνεχίστηκε, καθώς ο Ισπανός θα μείνει για έναν ακόμα χρόνο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Κάπως έτσι το πλέον επικρατέστερο όνομα για τον πάγκο της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ είναι ο Άρνε Σλοτ. Η Λίβερπουλ είχε ξεκινήσει τις επαφές με τον 45χρονο προπονητή, ενώ είχε κλειστεί μια ακόμα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία όπως φαίνεται πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής.

Γι' αυτό τον θέλουν στη Λίβερπουλ: Η ηγετική ομιλία του Σλοτ στους παίκτες της Φέγενορντ (vid)
PREMIER LEAGUE

12:17 - 24.04.2024

Γι' αυτό τον θέλουν στη Λίβερπουλ: Η ηγετική ομιλία του Σλοτ στους παίκτες της Φέγενορντ (vid)

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ είναι ένα από τα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Γιούργκεν Κλοπ στο «Άνφιλντ» και οι οπαδοί των «Reds» έχουν ήδη σχηματίσει μια πρώτη άποψη.

Συγκεκριμένα οι «κόκκινοι» τον έχουν κάνει πρώτο φαβορί για να τους αναλάβει, ενώ την ίδια ώρα και ο Ολλανδός είναι αρκετά ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτή. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ρότερνταμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, αλλά δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευση σε αυτό.

Στις τάξεις του συλλόγου φαίνεται ότι υπάρχει αρκετή αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της συμφωνία με τον 45χρονο παρόλο που η Φέγενορντ έχει απορρίψει την πρώτη πρότασή της. Την ίδια ώρα έχει γίνει συζήτηση ακόμα και για το τεχνικό επιτελείο που μπορεί να έχει μαζί του ο Ολλανδός σε περίπτωση που αναλάβει.

Ο Σλοτ βρίσκεται στη Φέγενορντ από τον Ιούλιο του 2021 και έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ολλανδίας, ενώ έχει φτάσει και στον τελικό του Conference League το 2022, αλλά είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τη Ρόμα. Ακόμα έχει κάτσει στον πάγκο της Άλκμααρ αρχικά ως βοηθός προπονητή και στη συνέχεια ως πρώτος.